8. oktober 2019

Forretningen vækster, og medarbejderstaben vokser. Netop derfor modtager Grobowski i år den fornemme anerkendelse som gazellevirksomhed 2019. Hvert år bliver landets stærkeste virksomheder hædret som gazellevirksomheder, og i år blev Grobowski en del af det fine selskab. Den gode nyhed blev fejret på kontoret med store smil, bobler og kransekage.

LÆS MERE

2. oktober 2019

Nu har du mulighed for at udfolde din kreativitet og få praktisk erfaring med journalistik og kommunikation i en unik praktikstilling. Vi søger nemlig en energisk forårspraktikant, der vil prøve kræfter med både magasinet Aarhus Panorama, madmediet Smag Aarhus og bureauet Grobowski.

LÆS MERE

7. august 2019

Vi bruger dem hver dag – hjemmesider. Men for de fleste virker det abstrakt, hvordan teknikken bag en hjemmeside egentlig fungerer. Så hvad du gør du, hvis du for eksempel skal designe en hjemmeside? Lad os guide dig igennem processen med 5 helt konkrete trin, så du kan skabe fundamentet for din nye hjemmeside.

LÆS MERE

4. juli 2019

Vi søger en energisk og struktureret projektleder

Som vores nye projektleder har du altid det store overblik og du vil være ansvarlig for projekter – lige fra oplægsskrivning til det færdige produkt. Du husker alle de ting, som vi andre kan glemme i farten. Du overholder alle planer og holder os alle i ørerne, så vores projekter færdiggøres inden for tidsrammen og på højeste niveau, samtidig med, at du yder vores kunder den allerbedste service, med et smil.

LÆS MERE

4. juli 2019

Derfor hedder vi Grobowski

Mange spørger os, hvorfor vi hedder Grobowski? Er det et efternavn eller har I forbindelser til Polen? Hverken-eller. Lad os fortælle dig, hvorfor vi hedder Grobowski.

LÆS MERE

20. februar 2019

Hos mange organisationer indgår kampagner som en fast del af kommunikationsstrategien. Kampagner kan være specielt gode, når man ønsker at kommunikere et budskab, som skal ændre adfærd eller holdning hos en bestemt målgruppe.

LÆS MERE

15. januar 2019

Du kan både være nyuddannet, autodidakt eller erfaren efter flere år i branchen – det kan også være, at du er freelancer og drømmer om sælge din forretning og blive et del af et bureau. Det vigtigste for os er at finde den rette personlighed med gode web-kompetencer som vil passe ind i vores team.

LÆS MERE

23. november 2018

De fleste virksomheder ønsker at opnå positiv omtale i pressen, men vejen til mediernes spalter kan være svær. Vi har derfor samlet fem helt konkrete værktøjer, som kan være nyttige at anvende til din næste presseaktivitet.

LÆS MERE

22. november 2018

Et nyt avistillæg om Black Friday og den søde juletid er landet på gaden. Århus Stiftstidende og Aarhus City Forening er afsendere, og hos Grobowski har vi stået bag indholdsproduktionen.

LÆS MERE

19. november 2018

Virksomheden Filmteambuilding.dk havde et ønske om at opnå positiv omtale i pressen, og hos Grobowski hjalp vi med at realisere det ønske.

LÆS MERE

19. oktober 2018

Hos Grobowski har vi produceret det journalistiske indhold til efterårsmagasinet ‘Smilets By’, som udgives af Århus Stiftstidende og Aarhus City Forening.

LÆS MERE

18. oktober 2018

Vi har for trejde gang stået bag produktionen af Århus Lærerforenings magasin MANDAT, som distribueres til foreningens medlemmer bestående af folkeskolelærere i Aarhus Kommune.

LÆS MERE

11. oktober 2018

Vi ser nærmere på, hvordan man som virksomhed kan målrette og tilpasse sine kampagner på sociale medier, så de opnår størst mulig gennemslagskraft i den sociale mediejungle.

LÆS MERE

12. september 2018

Har din virksomhed allerede en app, eller overvejer I at få designet en app, så er det en fordel at lægge en klar strategi for appens design. Forskning viser nemlig, at brugeren på bare 20 sekunder danner sig et indtryk af din app. Derfor er der gode grunde til at fokusere på designet og give brugeren et godt førstehåndsindtryk.

LÆS MERE

30. august 2018

Mange virksomheder er begyndt at bruge animerede videoer som led i deres markedsføring – og med god grund. Animationsvideoer er effektivt indhold, som skaber værdi for dine kunder. Selvom det kan lyde som en udfordrende opgave at skabe den perfekte animationsvideo uden erfaring, er det slet ikke umuligt. Ved at følge blot 5 simple skridt til den gode videoanimation, kan du blive en haj til animering på ingen tid.

LÆS MERE

27. juni 2018

Emballagen er et af de vigtigste aspekter af dit produkt. Nogle vil gå så langt at sige, at emballagen er ligeså vigtig som produktet selv. Den skal nemlig invitere din målgruppe til at købe dit produkt og samtidig tage udgangspunkt i din virksomheds identitet og brand.

LÆS MERE

20. juni 2018

Hos Grobowski har vi netop begået den nyeste udgave af magasinet MANDAT, som trykkes i et oplag på 3.000 stk. og distribueres på Aarhus Kommunes folkeskoler. Vi står bag designet samt den grafiske opsætning af magasinet. Derudover har vi spillet en stor rolle i den journalistiske indholdsproduktion og det redaktionelle arbejde.

LÆS MERE

19. juni 2018

Salecto er en dansk webshopplatform med alle løsninger samlet ét sted, så kunderne kan håndtere alt fra design, salg, produkthåndtering og sikkerhed. Hos Grobowski hjalp vi dem med pressearbejdet, og det resulterede i medieomtale på nogle landets største erhvervssites som Jyllands-Postens Finans.dk og Itwatch.dk.

LÆS MERE

13. juni 2018

En velfungerende kommunikation kan være nøglen til at styrke din organisation. Med et medarbejdermagasin eller medlemsblad kan du skabe en følelse af medejerskab og forståelse for dine visioner hos medarbejdere eller medlemmer. Vi giver dig 6 tips til, hvordan du kan udforme indholdet i dit medlemsblad eller medarbejdermagasin.

LÆS MERE

30. maj 2018

Mens mængden af tilgængelige data er steget, har medierne mindre tid end før til at lave dybdegående journalistik. På samme tid kæmper journalisterne med at komme først ud med interessante historier. Med datadrevet PR kan du vende tendensen til din fordel og øge dine chancer for at opnå plads i mediernes spalter.

LÆS MERE

16. maj 2018

Mange tror, at det er umuligt at arbejde med video uden at investere i professionelle videoredigeringsprogrammer. Det er dog langt fra rigtigt, at det behøves at svært eller koste en bondegård at producere video med et professionelt touch. Vi har samlet nogle af de bedste gratis og betalte programmer til videoredigering.

LÆS MERE

2. maj 2018

Video er blevet en vigtig del af markedsføring på de sociale medier. Før i tiden var de levende billeder primært tiltænkt de traditionelle medier. Men så kom internettet og dernæst YouTube. Nu er video blevet en integreret del af sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat. Og på samme tid et ideelt medie til content marketing. Men hvordan udnytter du bedst video i din markedsføringsstrategi?

LÆS MERE

19. april 2018

Du har sikkert hørt betegnelsen før: ’content marketing’. Hvis man driver forretning, er det en markedsføringsdisciplin, der er blevet vigtigere end nogensinde før. Forbrugerne er begyndt at efterspørge indhold, der skaber værdi. Men hvordan kan man udnytte det gode indhold og content marketing til at sælge mere, hvis man aldrig nogensinde har arbejdet med det før?

LÆS MERE

4. april 2018

At have en webside er efterhånden blevet en vital del af at drive forretning. Det er her, salget laves, og virksomheden brandes. Men alt for mange nøjes med en uoverskuelig og langsom hjemmeside. Vi har derfor udarbejdet en række simple tips til, hvordan du optimerer dit webdesign.

LÆS MERE

26. marts 2018

Nu har du mulighed for at udfolde din kreativitet og prøve kræfter med både magasinjournalistik og PR. Vi søger en energisk efterårspraktikant til magasinet Aarhus Panorama og bureauet Grobowski. Læs opslaget til stillingen her.

LÆS MERE

22. marts 2018

For at skabe et stærkt brand er det vigtigt at have et logodesign, der udtrykker virksomhedens identitet og appellerer til målgruppen. Men det behøver ikke at være raketvidenskab at designe et logo, og vi har derfor udarbejdet en række simple tips til, hvordan du får skabt det perfekte logodesign.

LÆS MERE

7. marts 2018

E-mailen har efterhånden mange år på bagen, men alligevel bevises det gang på gang, at den fortsat er en af de vigtigste platforme til markedsføring og kommunikation. Vi har udarbejdet en række tips til, hvordan du kan arbejde med nyhedsbreve og kampagnemails.

LÆS MERE
Outsource din kommunikation

19. februar 2018

Kommunikation er efterhånden blevet en fast del af at drive virksomhed. Nogle virksomheder klarer ærterne selv, mens andre vælger et eksternt bureau til at løse kommunikationsudfordringerne. Her er fem grunde til, at du måske burde outsource din kommunikation.

LÆS MERE

1. december 2017

Gennem tiden har vi her hos Grobowski haft mange dygtige praktikanter, og vi søger hele tiden nye talenter. Seneste skud på stammen var vores grafiske praktikant Heidi Larsen, der som en del af hendes uddannelse, Visual Fashion Communication på VIA design, var i skarp træning hos os.

LÆS MERE

12. oktober 2017

Hos Grobowski hjalp vi Silvan med pressearbejdet, hvilket blandt andet resulterede i medieomtale i flere af de største landsdækkende aviser herunder Børsen, Berlingske og Jyllands-Posten samt en række relevante fagmedier.

LÆS MERE

13. juni 2017

Hos Grobowski er vi dygtige til at få de tankevækkende historier fortalt i medierne. Vi hjalp Pressalit med pressearbejdet, og resultatet blev blandt andet et indslag i TV2 Østjylland samt omtale i regionale og lokale dagblade.

LÆS MERE

5. april 2017

Uanset om du ønsker at skabe grafisk indhold til en reklame, sociale medier eller et magasin, er grafisk design et effektivt virkemiddel. Men det er ikke nemt.

LÆS MERE

20. februar 2017

Vi har et indgående kendskab til medierne og de faldgruber, der er ved udformningen af en pressemeddelelse og den efterfølgende mediekontakt. For at give dig et simpelt overblik over de vigtigste ting, har vi samlet 8 gode råd til at opnå den rette pressestrategi.

LÆS MERE

23. januar 2017

De fleste tror, at det er helt ude af deres hænder, om deres historie bliver udvalgt af journalisten. Men sådan er det bestemt ikke.

LÆS MERE

7. januar 2017

Grafisk designer/ art director søges

Vi søger lige nu en grafisk designer/art director, som kunne tænke sig at blive en del af et kreativt bureau, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du får stor indflydelse på din hverdag og de projekter, du arbejder på.

LÆS MERE

17. juli 2016

Når komplekse emner skal formidles, kræver det enkle og letforståelige rammer. De rammer har vi skabt. En stærk grafisk identitet udfoldet på en responsiv hjemmeside.

LÆS MERE