Skip to main content

Vielen Dank og Grobowski fusionerer

Den 1. januar 2022 blev bureauet Vielen Dank en del af Grobowski. En fusion, der skal styrke den samlede forretning til gavn for kunderne.

De to bureauer Vielen Dank og Grobowski lå kun få hundrede meter fra hinanden, men fra årsskiftet kom begge navne til at stå på den samme brevsprække i Vestergade 41. Kontoret i Vestergade er dermed blevet rammen om et fælles bureau.

Styrmand og ejer i Vielen Dank, Henrik Papsø Munk, som kommer med mere end 20 års erfaring, er flyttet ind hos Grobowski sammen med designerne Vibeke Gamborg og Jesper Kjær Andersen. Det fælles bureau tæller nu 15 kompetente medarbejdere.

“Rent praktisk betyder sammenlægningen, at vi i Grobowski får en masse ekstra gode hænder og kreative hjerner til at servicere vores kunder. Ligeledes kommer vi til at hjælpe og rådgive de mange spændende kunder i Vielen Dank. Henrik og hans team kommer samtidig med en stor portion digital viden om online annoncering såvel som digitale workflows”, siger direktør og partner Peder van der Schaft.

Et naturligt match

Fusionen mellem Vielen Dank og Grobowski er ifølge Henrik Papsø Munk helt oplagt, så det fælles bureau står endnu stærkere i fremtiden:

“Jeg har længe haft et godt øje til Grobowski. Jeg synes på mange måder, at vi tænker ens, og jeg kan også mærke, at vi deler de samme værdier. Vi brænder for at skabe positive forandringer for vores kunder med udgangspunkt i den gode idé og godt design. Det er noget, alle vores kunder vil nyde godt af, når de skal markedsføre sig i en verden, der stiller større og større krav til knivskarp kommunikation på alle platforme.”

Som i et ethvert ægteskab er der jo også overvejelsen om, hvad man nu skal hedde. Her har Vielen Dank og Grobowski valgt at fortsætte under navnet Grobowski. Grobowski servicerer nu kunder som Bone’s Restauranter, VisitAarhus, Koncenton, Midttrafik, Dit Pulterkammer, Naturhistorisk Museum og mange andre.

Mød de nye Grobowski-folk

 

Henrik Papsø Munk
+45 20130112
henrik@grobowski.dk

 

Vibeke Gamborg
+45 30132228
vibeke@grobowski.dk

 

Jesper Kjær Andersen
+45 26285222
jesper@grobowski.dk

Ja tak, ring mig op!

    Ny visuel profil til Naturhistorisk Museum