Vores kunder siger

Christa KjøllerSekretariatschef, Det Etiske Råd

Grobowski har skabt en ny visuel identitet og design linje for hhv. Det Etiske Råd og Den Nationale Viden skabsetiske Komité. Designlinjerne er tidssvarende i deres udtryk og opfylder til fulde behovet for at anvende designet fleksibelt på vores mange målgrupper og forskellige platforme. Den visuelle identitet trækker tillige tråde ind i den samlede visuelle identitet under Ministeriet for Sundhed og Ældre.

Tina BerggrenProdukt manager, Falengreen

Grobowski blev stillet opgaven at designe et emballagekoncept til en ny serie alkohol-produkter. Grobowski gik til opgaven med stort engagement og kreativitet. Vi oplevede en professionel sparring i en uformel omgangstone. Resultatet blev yderst tilfredsstillende.

Torben HolmProjektleder, Red Barnet Ungdom

Grobowski leverede et godt produkt, der matchede Red Barnet Ungdoms ønsker, forventninger og budget. De forstod at skubbe til organisationen uden at vælte den, og deres arbejde var prissat. Derudover vil jeg særligt fremhæve, at Grobowski i høj grad besad den tålmodighed og rummelighed, som samarbejdet med demokratiske ungdomsorganisationer i sin natur kan kræve.

Carsten GraffForfatter

Grobowski har lige fra begyndelsen været grundige, tålmodige og fantastisk fleksible. Som PR-bureau har de mest af alt været vedholdende, og det giver resultater. PR har ry for at være ren gambling, og det tiltaler mig derfor meget, at Grobowski også selv tager en del af risikoen.

Thomas VaranBusiness Development Manager and Sales Director, Trapeze

Grobowski er dygtige håndværkere! Teamet har en æstetisk forståelse af, hvad det rigtige visuelle udtryk kan gøre for en virksomhed, og i vores tilfælde ramte de inden for målskiven allerede første gang. Derudover er de hverken højtravende eller akademiske i deres tilgang til design. Vores samarbejde har tværtimod båret præg af, at vi har haft en naturlig dialog i øjenhøjde og respekt for hinandens holdninger. Og så leverer de bare – også under urimelige deadlines. Hos Grobowski er der altid en løsning på problemerne.

Målbare resultater

Ikke alle opgaver er målbare, men vi har fundet nogle som er.
Antal personer nået med et ‘ikke betalt’ opslag på Facebook

Vejen til dine kunder er med de sociale medier blevet kortere, men det koster penge at nå langt ud. Medmindre du laver intelligente og kreative opslag, som folk liker og deler. Vi lavede et opslag på Facebook for Bone’s Restauranter som blev set af 940.398 personer og fik 28.543 kommentarer.

Downloads af app vi har designet

I sommeren 2013 designede vi AkutHjælp App’en for Danske Regioner. App’en fungerer som samlet indgang til landets skadestuer, apoteker og meget andet. I app’en får man aktuelle ventelister, opdaterede telefonnumre, rutevejledning og meget andet. AkutHjælp App’en er nu at finde på flere end 750.000 mobile enheder i Danmark.

Øget salg med ny webshop

Vi har designet Bone’s Restauranters hjemmeside. I den forbindelse redesignede vi hele take away-siden, så den er blevet mere brugervenlig, intuativ og salgsoptimeret. I den forbindelse er omsætningen i Take Away steget med ca. 35%.

Vi lykkes med 8 ud af 10 pressemeddelelser

I en PR-verden hvor alt for mange kunder betaler i dyre domme til PR-bureauer uden handlekraft, så er vi utroligt stolte at vores succesrate i Grobowski. 8 ud af 10 presseaktiviteter lander nemlig i pressen, til glæde for vores mange PR-kunder.

Best friends forever

Vi ser vores kunder som BFF. De er årsagen til, at vi eksisterer og hver dag bliver udfordret.

Kommuner, regioner og ministerier
Landsdækkende kæder
Foreninger og skoler
Øvrige udvalgte
Kultur
Ejendomsudvikling og projektsalg
Iværksættere og startups
Grobowski er stolt sponsor af