Som kunde i Grobowski får du ubetinget adgang til hele vores kreative hus af grafikere, tekstforfattere, fotografer, journalister, PR-folk, AD’ere, webudviklere, Netflix-lovers, Cand.mac’er, bageentusiaster, fodboldtosser, surfere (den rigtige slags) og utroligt rare mennesker. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt, okay, ikke hvis du lige skal have en sofa op på fjerde, men hvis du har brug for hjælp, så er vi der for dig.

‘Som at komme hjem til en god ven’. Sådan beskriver vores kunder os ofte.
Vi er dem man kan stole på og ringe til 24/7, når man har brug for hjælp. Vi er der altid – og hjælper med et smil på læben.

Grobowski tændte pæren første gang i 2011, siden er der sket meget. Men vi bor stadig i Vestergade, midt i byens kulturgade, hvor Gnags, Thomas Helmig og Anne Linnet slog tonen an, og hvor Just Eat-grundlæggeren Jesper Buch startede sit iværksætter-eventyr.

Vores hus er ægte Aarhus-historie, det blev opført helt tilbage i 1750. Dengang var folk åbenbart lidt mindre. Det kan man se på størrelsen af vores mødelokale, hvor man rigtigt kan komme hinanden ved.

Derfor hedder vi Grobowski

Mange spørger os, hvorfor vi hedder Grobowski? Er det et efternavn eller har I forbindelser til Polen? Hverken-eller. Lad os fortælle dig hvorfor vi hedder Grobowski lige her. 

Vi har også egne medier

Med stor kærlighed til Aarhus, har vi startet, og driver i dag Aarhus Panorama og Kulturportalen. Begge flagskibe indenfor kulturen i Aarhus. I sommeren 2019 overtog vi byens største mad-medie, Smag Aarhus.

Citymagasinet Aarhus Panorama

Dit. Mit. Vores Aarhus. Velkommen til Aarhus Panorama. Et lokalt gratismagasin med et tilhørende website, der med nysgerrighedens lygte søger de små og store fortællinger om vores smilende by. Vi portrætterer spændende aarhusianere, laver reportager fra forskellige steder i byen og giver dig baggrundshistorier om vores by.

Aarhus Panorama er 100 procent ejet og drevet af Grobowski. Vi skriver, forfatter, fotograferer, designer og layouter, sælger annoncer, distribuerer og udvikler selv på magasinet. Udover det fysiske magasin, så udkommer Aarhus Panorama også som indstik i Byens Avis, Stiften.

Læs mere og se casen her

Smag Aarhus er byens største mad-medie

Smag Aarhus er et aarhusiansk madmedie, der giver dig tips og inspiration om restauranter, kaffebarer, caféer, takeawaysteder og gourmetbutikker i Aarhus netop nu.

Med over 140.000 unikke brugere om måneden og mere end 49.000 følgere på Facebook, Instagram og Twitter er vi en af de største portaler med fokus på den aarhusianske madscene.

Grobowski overtog Smag Aarhus i sommeren 2019.

Læs mere og se casen her

Kulturportalen samler kulturen

Grobowski står bag Kulturportalen. Sammen med kulturinstitutionerne ARoS. Musikhuset, Aarhus Teater, Moesgaard Museum og Den Gamle By, for blot at nævne nogle få, har vi startet Kulturportalen. Grobowski har skabt konceptet, står bag udviklingen, designet, markedsføringen samt selve driften.

På Kulturportalen.dk får du det fulde overblik over, hvad der sker i byen. Søg på tværs af byens kultursteder og slip for at skulle forbi 20 forskellige websites.

Læs mere og se casen her

Grobowski på 1 minut og 28 sekunder
Hvis billeder siger mere end ord, så prøv en film! Vi har samlet lidt af alt det sammen, som vi arbejder med til dagligt. Se med!