Som kunde i Grobowski får du ubetinget adgang til hele vores kreative hus af grafikere, tekstforfattere, fotografer, journalister, PR-folk, AD’ere, webudviklere, Netflix-lovers, Cand.mac’er, bageentusiaster, fodboldtosser, surfere (den rigtige slags) og utroligt rare mennesker. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt, okay, ikke hvis du lige skal have en sofa op på fjerde, men hvis du har brug for hjælp, så er vi der for dig.

Vores værdier

01

Tilgængelighed

Vores tone er menneskelig, fordi vi er mennesker. Vi kender vores ting, men vi lyder ikke teknologiske. Vi er forståelige, uformelle. At forstå dig, dine kunder og din virksomhed er kernen i det, vi gør.

02

Strategi

De bedste resultater bliver ofte skabt ud fra et gennemtænkt koncept. Det kræver naturligvis indsigt i din målgruppe, og det kan vi hjælpe med, så du opnår det bedste udgangspunkt for dit næste projekt.

03

Empati

Første indtryk betyder noget. Vi tilstræber at gøre alle første indtryk varige. Vores mål er, at dine kunder forstår og føler med dine værdier og identitet.

04

Kreativitet

Vi insisterer på at bevare et legende sind i vores arbejde. Om det er med farver, mønstre, billeder eller ord, så er vi drevet af at vække skæve idéer til live, som inspirerer andre mennesker.

05

Skabertrang

Vi har rigtig mange spændende ideér, vi gerne vil forløse. Det får indimellem vores skabertrang til at boble over og blive til nye initiativer. Initiativer, som samtidig bliver en vigtig øvebane for os selv i forhold til at udvikle vores kreative evner.

06

Stærke relationer

Vores måde at arbejde på, vores dedikation til deadlines og villighed til at hjælpe, har vundet vores kunders tillid, som har ført til stærke relationer baseret på gensidige værdier.

Vestergade siden 2011

Grobowski ligger i hjertet af Aarhus. Vi er rundet af Aarhus og drevet af at bringe værdi til vores kunder. Vi skaber godt design og sætter ord til klar kommunikation. Helt simpelt. Vi laver logoer, magasiner, websites, animationer og meget, meget mere. Vores verden er i farver, mønstre, ord og billeder. Med krøllede hjerner og dedikation søger vi at inspirere og bevæge mennesker. Alt sammen for at skabe resultater, der kan mærkes og måles.

Hos Grobowski insisterer vi på at bevare et legende sind i vores arbejde, og vi har altid haft et behov for at skabe noget kreativt med vores hænder og højre hjernehalvdel. Om det er med farver, mønstre, billeder eller ord, så er vi drevet af at vække skæve idéer til live, som inspirerer andre mennesker.

Grobowski blev grundlagt i 2011 af Hans Læsø. I 2013 blev Peder van der Schaft partner. Siden er der sket meget. Men vi er stadig i Vestergade, midt i byens kulturgade.

Farvestrålende neonlys, en gul kajak under loftet og street art på væggene. Vores legende sind skinner også igennem i de daglige rammer på vores kontor i hjertet af Aarhus. Det er vores kreative legeplads, og et besøg hos os er ligesom at komme hjem til en god ven.

Vores hus er ægte Aarhus-historie, det blev opført helt tilbage i 1750.

Nogle gange tager vi også os selv i hånden. Det betyder, at vi eksempelvis har skabt vores helt eget kulturmagasin Aarhus Panorama, og at vi til daglig driver madmediet Smag Aarhus samt Kulturportalen. Vi elsker Aarhus. Byen giver os så mange gode ting, som vi forsøger at gengælde.

Smag Aarhus

Smag Aarhus er et aarhusiansk madmedie, der giver dig tips og inspiration om restauranter, kaffebarer, caféer, takeawaysteder og gourmetbutikker i Aarhus netop nu.

Med over 140.000 unikker brugere om måneden og mere end 60.000 følgere på Facebook, Instagram og Twitter er vi en af de største portaler med fokus på den aarhusianske madscene.

Grobowski overtog Smag Aarhus i sommeren 2019.

Læs mere og se casen her

Aarhus Panorama

Grobowski skiller sig ud fra andre bureauer. Det tør vi godt at sige. I otte år stod vi nemlig bag vores helt eget lokale kulturmagasin, Aarhus Panorama, som vi har udtænkt koncept, design og indhold til.

Det første magasin udkom i 2013 og blev frem til slutningen af 2021 udgivet hver anden måned i et oplag på 10.000
eksemplarer fordelt på 68 sider. Magasinet blev distribueret mere end 300 steder i byen, så det var lettilgængeligt for aarhusianerne.

Læs mere og se casen her

Kulturportalen

Grobowski står bag Kulturportalen. Sammen med kulturinstitutionerne ARoS, Musikhuset, Aarhus Teater, Moesgaard Museum og Den Gamle By, for blot at nævne nogle få, har vi startet Kulturportalen. Grobowski har skabt konceptet, står bag udviklingen, designet, markedsføringen samt selve driften.

På Kulturportalen.dk  får du det fulde overblik over, hvad der sker i byen. Søg på tværs af byens kultursteder og slip for at skulle forbi 20 forskellige websites.

Læs mere og se casen her

Grobowski showreel, maj 2018.

Grobowski på 1 minut og 28 sekunder