Som kunde i Grobowski får du ubetinget adgang til hele vores kreative hus af grafikere, tekstforfattere, fotografer, journalister, PR-folk, AD’ere, webudviklere, Netflix-lovers, Cand.mac’er, bageentusiaster, fodboldtosser, surfere (den rigtige slags) og utroligt rare mennesker. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt, okay, ikke hvis du lige skal have en sofa op på fjerde, men hvis du har brug for hjælp, så er vi der for dig.

Vores værdier

01

Tilgængelighed

Vores tone er menneskelig, fordi vi er mennesker. Vi kender vores ting, men vi lyder ikke teknologiske. Vi er forståelige, uformelle. At forstå dig, dine kunder og din virksomhed er kernen i det, vi gør.

02

Strategi

De bedste resultater bliver ofte skabt ud fra et gennemtænkt koncept. Det kræver naturligvis indsigt i din målgruppe, og det kan vi hjælpe med, så du opnår det bedste udgangspunkt for dit næste projekt.

03

Empati

Første indtryk betyder noget. Vi tilstræber at gøre alle første indtryk varige. Vores mål er, at dine kunder forstår og føler med dine værdier og identitet.

04

Kreativitet

Vi insisterer på at bevare et legende sind i vores arbejde. Om det er med farver, mønstre, billeder eller ord, så er vi drevet af at vække skæve idéer til live, som inspirerer andre mennesker.

05

Skabertrang

Vi har rigtig mange spændende ideér, vi gerne vil forløse. Det får indimellem vores skabertrang til at boble over og blive til nye initiativer. Initiativer, som samtidig bliver en vigtig øvebane for os selv i forhold til at udvikle vores kreative evner.

06

Stærke relationer

Vores måde at arbejde på, vores dedikation til deadlines og villighed til at hjælpe, har vundet vores kunders tillid, som har ført til stærke relationer baseret på gensidige værdier.

Vestergade siden 2011

Grobowski ligger i hjertet af Aarhus, og det har det gjort, siden det blev grundlagt tilbage i 2011. Vi er rundet af Aarhus og drevet af at bringe værdi til vores kunder. Vi skaber godt design og sætter ord til klar kommunikation. Helt simpelt. Vi laver logoer, magasiner, websites, animationer og meget, meget mere. Vores verden er i farver, former, ord og billeder. Med krøllede hjerner og dedikation søger vi at inspirere og bevæge mennesker. Alt sammen for at skabe resultater, der kan mærkes og måles.

Hos Grobowski insisterer vi på at bevare et legende sind i vores arbejde, og vi har altid haft et behov for at skabe noget kreativt med vores hænder og højre hjernehalvdel. Vores legende sind skinner også igennem i de daglige rammer på vores kontor midt i byens kulturgade, Vestergade. Omgivet af farvestrålende neonlys, en gul kajak under loftet og street art på væggene skaber vi finurlige løsninger, der er lige så kreative som vores omgivelser.

Et hus fuld af stemning

Siden Grobowski blev grundlagt, er der sket meget i de charmerende lokaler på Vestergade 41. Men skruer man tiden tilbage, gemmer huset på en lang historie, der går helt tilbage til første halvdel af 1700-tallet. Det rødmalede forhus og det gule nabohus har nemlig rummet mange forskellige hoteller og caféer i årenes løb. Lokalerne bød på liv og glade dage i 1920’erne, da enken Fru. Nielsen forvandlede stedet til Hotel Apollo, der hurtigt kom til at danne ramme om Aarhus´ bedste jazz- og dansested.

Dengang var huset et sted, hvor stemningen hurtigt fik rystet gæsterne sammen, og den stemning bringer vi videre. Et besøg hos Grobowski er nemlig som at komme hjem til en god ven. Så selvom der ikke længere er jazzbal på Fru Nielsens parketgulv, så sker der stadig magi i lokalerne, der nu danner ramme om vores kreative legeplads.

Foto fra 1900. Ukendt fotograf, Den Gamle Bys billedsamling.

Grobowski showreel

Grobowski på 2 minutter og 10 sekunder