Som kunde i Grobowski får du ubetinget adgang til hele vores kreative hus af grafikere, tekstforfattere, fotografer, journalister, PR-folk, AD’ere, webudviklere, Netflix-lovers, Cand.mac’er, bageentusiaster, fodboldtosser, surfere (den rigtige slags) og utroligt rare mennesker. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt, okay, ikke hvis du lige skal have en sofa op på fjerde, men hvis du har brug for hjælp, så er vi der for dig.

‘Som at komme hjem til en god ven’. Sådan beskriver vores kunder os ofte.
Vi er dem man kan stole på og ringe til 24/7, når man har brug for hjælp. Vi er der altid – og hjælper med et smil på læben.

Grobowski tændte pæren første gang i 2011, siden er der sket meget. Men vi bor stadig i Vestergade, midt i byens kulturgade, hvor Gnags, Thomas Helmig og Anne Linnet slog tonen an, og hvor Just Eat-grundlæggeren Jesper Buch startede sit iværksætter-eventyr.

Vores hus er ægte Aarhus-historie, det blev opført helt tilbage i 1750. Dengang var folk åbenbart lidt mindre. Det kan man se på størrelsen af vores mødelokale, hvor man rigtigt kan komme hinanden ved.

Mere end et design- og kommunikationsbureau

Med stor kærlighed til Aarhus, har vi startet, og driver i dag Aarhus Panorama og Kulturportalen. Begge flagskibe indenfor kulturen i Aarhus. I sommeren 2019 overtog vi byens største mad-medie, Smag Aarhus.

Citymagasinet Aarhus Panorama

Dit. Mit. Vores Aarhus. Velkommen til Aarhus Panorama. Et lokalt gratismagasin med et tilhørende website, der med nysgerrighedens lygte søger de små og store fortællinger om vores smilende by. Vi portrætterer spændende aarhusianere, laver reportager fra forskellige steder i byen og giver dig baggrundshistorier om vores by.

Aarhus Panorama er 100 procent ejet og drevet af Grobowski. Vi skriver, forfatter, fotograferer, designer og layouter, sælger annoncer, distribuerer og udvikler selv på magasinet. Udover det fysiske magasin, så udkommer Aarhus Panorama også som indstik i Byens Avis, Stiften.

Læs mere og se casen her

Smag Aarhus er byens største mad-medie

Smag Aarhus er et aarhusiansk madmedie, der giver dig tips og inspiration om restauranter, kaffebarer, caféer, takeawaysteder og gourmetbutikker i Aarhus netop nu.

Med over 140.000 unikke brugere om måneden og mere end 49.000 følgere på Facebook, Instagram og Twitter er vi en af de største portaler med fokus på den aarhusianske madscene.

Grobowski overtog Smag Aarhus i sommeren 2019.

Besøg smagaarhus.dk

Kulturportalen samler kulturen

Grobowski står bag Kulturportalen. Sammen med kulturinstitutionerne ARoS. Musikhuset, Aarhus Teater, Moesgaard Museum og Den Gamle By, for blot at nævne nogle få, har vi startet Kulturportalen. Grobowski har skabt konceptet, står bag udviklingen, designet, markedsføringen samt selve driften.

På Kulturportalen.dk får du det fulde overblik over, hvad der sker i byen. Søg på tværs af byens kultursteder og slip for at skulle forbi 20 forskellige websites.

Læs mere og se casen her

Grobowski på 1 minut og 28 sekunder
Hvis billeder siger mere end ord, så prøv en film! Vi har samlet lidt af alt det sammen, som vi arbejder med til dagligt. Se med!

Vi hjælper dig med større synlighed, øger dit salg og giver dig flere kunder

Vi skaber målbare resultater funderet på strategi, indsigt og kreative løsninger. Nøglen til succes ligger i forståelsen af vores kunders position, deres udfordringer og deres behov. Derfor starter vi altid med at lytte.

Hos os er der plads til alle til en pris, som ikke er højere end pengepungen rækker. Du må meget gerne vælge os på grund af den gode pris, men vi vil hellere at du gør det, fordi du synes, at vi laver nogle fede ting.

Målbare resultater

Ikke alle opgaver er målbare, men vi har fundet nogle som er.
Antal personer nået med et ‘ikke betalt’ opslag på Facebook

Vejen til dine kunder er med de sociale medier blevet kortere, men det koster penge at nå langt ud. Medmindre du laver intelligente og kreative opslag, som folk liker og deler. Vi lavede et opslag på Facebook for Bone’s Restauranter som blev set af 940.398 personer og fik 28.543 kommentarer.

Downloads af app vi har designet

I sommeren 2013 designede vi AkutHjælp App’en for Danske Regioner. App’en fungerer som samlet indgang til landets skadestuer, apoteker og meget andet. I app’en får man aktuelle ventelister, opdaterede telefonnumre, rutevejledning og meget andet. AkutHjælp App’en er nu at finde på flere end 750.000 mobile enheder i Danmark.

Øget salg med ny webshop

Vi har designet Bone’s Restauranters nye hjemmeside. I den forbindelse redesignede vi hele take away-siden, så den er blevet mere brugervenlig, intuativ og salgsoptimeret. I den forbindelse er omsætningen i Take Away steget med ca. 35%.

Vi lykkes med 8 ud af 10 pressemeddelelser

I en PR-verden hvor alt for mange kunder betaler i dyre domme til PR-bureauer uden handlekraft, så er vi utroligt stolte at vores succesrate i Grobowski. 8 ud af 10 presseaktiviteter lander nemlig i pressen, til glæde for vores mange PR-kunder.

Vores kunder siger

”Grobowski har skabt en ny visuel identitet og design linje for hhv. Det Etiske Råd og Den Nationale Viden
skabsetiske Komité. Designlinjerne er tidssvarende i deres udtryk og opfylder til fulde behovet for at anvende designet fleksibelt på vores mange målgrupper og forskellige platforme. Den visuelle identitet trækker tillige tråde ind i den samlede visuelle identitet under Ministeriet for Sundhed og Ældre.”

Christa KjøllerSekretariatschef, Det Etiske Råd

"Grobowski blev stillet opgaven at designe et emballagekoncept til en ny serie alkohol-produkter. Grobowski gik til opgaven med stort engagement og kreativitet. Vi oplevede en professionel sparring i en uformel omgangstone. Resultatet blev yderst tilfredsstillende."

Tina Berggren Produkt manager, Falengreen

”Grobowski leverede et godt produkt, der matchede Red Barnet Ungdoms ønsker, forventninger og budget.
De forstod at skubbe til organisationen uden at vælte den, og deres arbejde var prissat. Derudover vil jeg særligt fremhæve, at Grobowski i høj grad besad den tålmodighed og rummelighed, som
samarbejdet med demokratiske ungdomsorganisationer i sin natur kan kræve.”

Torben HolmProjektleder, Red Barnet Ungdom

”Grobowski har lige fra begyndelsen været grundige, tålmodige og fantastisk fleksible. Som PR-bureau har de mest af alt været vedholdende, og det giver resultater. PR har ry for at være ren gambling, og det tiltaler mig derfor meget, at Grobowski også selv tager en del af risikoen.”

Carsten Graff Forfatter

Vores kunder

Vi ser vores kunder som BFF. De er årsagen til, at vi eksisterer og hver dag bliver udfordret.