Skip to main content

Vi søger en dygtig specialist i online markedsføring

Er du specialist i online markedsføring, har vi en spændende jobmulighed til dig.

Vi har lige nu en ledig stol på vores kontor i Vestergade, som vi meget gerne vil stille til rådighed for en dygtig person med kompetencer inden for online markedsføring. Stillingen går ud på at hjælpe vores kunder én dag om ugen med at optimere deres online markedsføring.

Hvis du er skarp inden for online markedsføring og har erfaring med at afvikle kampagner på Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube samt er fortrolig med Google Ads, så er jobbet måske noget for dig.

Til daglig holder vi til i et af Vestergades charmerende bindingsværkshuse, hvor du naturligvis får stillet dit eget skrivebord og en arbejdscomputer til rådighed i kreative og inspirerende rammer blandt journalister, grafikere og marketingspecialister.

Vi forestiller os, at du til daglig arbejder freelance og har plads i kalenderen til en ugentlig dag hos os – og måske flere dage på sigt.

 

Som vores nye kollega vil du:

  • Hjælpe vores kunder med at optimere deres online markedsføring
  • Udvikle og eksekvere kampagner på forskellige kanaler
  • Overvåge og analysere kampagneresultaterne

Vi garanterer, at du får:

  • Et spændende og alsidigt job med variation i arbejdsopgaverne
  • Et inspirerende og inddragende arbejdsmiljø, hvor du oplever en høj grad af tillid
  • En masse gode kollegaer og en sjov hverdag i skønne lokaler midt i Aarhus

Ansøgningsfrist

Vi søger en medarbejder med opstart snarest muligt. Send venligst din ansøgning til job@grobowski.dk snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Ved uddybende spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Peder van der Schaft, som træffes på 30 22 33 44 eller peder@grobowski.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

STILLINGEN ER BESAT

Ja tak, ring mig op!

    Ny visuel profil til Naturhistorisk Museum