Mød Jørgen Leth i Aarhus Panorama

Dit. Mit. Vores Aarhus. Velkommen til Aarhus Panorama. Et lokalt gratismagasin med et tilhørende website, der med nysgerrighedens lygte søger de små og store fortællinger om vores smilende by. Vi portrætterer spændende aarhusianere, laver reportager fra forskellige steder i byen og giver dig baggrundshistorier om vores by.

Aarhus Panorama udspringer af Grobowski, som har udtænkt magasinet, den grafiske linje samt layout. Hertil kommer website, salgsmateriale og meget andet. Besøg Aarhus Panoramas hjemmeside eller se mere på Facebook.

Mark

31 år, journalist

Jeg kan rigtig godt lide Aarhus Panorama. Det er som regel nogle gode, anderledes og velskrevne artikler, man finder i magasinet. Det har stor værdi for mig som aarhusianer, at der findes et blad som Aarhus Panorama. Jeg synes, det er et nødvendigt medie for lokalsamfundet. Og så er det en god måde at være opdateret på, hvad der foregår i Aarhus.

Louise

33 år, tegnesprogstolk

Jeg synes, at der ofte er nogle fængende personer på forsiden, som jeg gerne vil læse om. Har jeg lidt ekstra tid, når jeg er på farten, tager jeg et magasin med i tasken, så jeg har noget god læsestof. Aarhus Panorama indeholder nogle velskrevne og spændende artikler indpakket i en lækker papirkvalitet. Og det er imponerende for et gratismagasin.

Maria

20 år, studerende

Hvis jeg støder på Aarhus Panorama, tager jeg det altid med hjem. Der er så meget indhold på nettet i dag, så det er fedt også at have et fysisk medie, man kan slå op i og mærke. Det grafiske udtryk er rigtig fedt. Der er masser af lækre farver, og det er meget moderne. Forsiderne vækker altid min nysgerrighed.

Marianne

50 år, sundhedsplejerske

Jeg læser magasinet hver gang, det udkommer. Jeg finder det ofte på en af byens cafeer. Jeg synes især, det er interessant at læse forsideportrætterne. Jeg føler samtidig, at jeg bliver opdateret på byens liv, når jeg læser magasinet. Jeg synes også, at den grafiske opsætning i magasinet er rigtig flot. Der er virkelig tænkt over det.

Jacob

27 år, psykolog

Jeg synes, Aarhus Panorama er et rigtig godt og informativt magasin. Og så er det underholdende. Man får et godt indblik i, hvad der sker rundt omkring i Aarhus, og man lærer tit nogle andre og anderledes sider af byen at kende. Layoutet er fedt, meget moderne og virkelig stilrent. Det er overraskende imponerende i forhold til, at magasinet er gratis.

Elisabeth

37 år, sygeplejerske

Aarhus Panorama giver mig tit nogle gode idéer til, hvor jeg kan opleve noget i byen. Ofte nogle arrangementer, man ikke hører om andre steder. Det er nogle gode artikler, understøttet af et fedt design. Og så er det lækkert at røre ved. Jeg synes, det er vigtigt, at byen har sådan et magasin – og at det er gratis. Jeg tager i hvert fald altid det nyeste nummer med, når jeg kan komme til det.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Alexander.

Alexander Loft Birkmose — +45 3135 7250alexander@grobowski.dk