By 22. marts 2018 No Comments

Udnyt nyhedsbreves store potentiale

Nyhedsbreve er effektive, når det gælder om at bibeholde relevans hos samarbejdspartnere og interessenter. Lad os udforme og udsende dine nyhedsbreve om alt lige fra gode tilbud til spændende nyheder fra din virksomhed. Direkte i mailindbakken.

E-mailen har efterhånden mange år på bagen, men alligevel bevises det gang på gang, at nyhedsbrevet fortsat er en af de vigtigste platforme til markedsføring og kommunikation. Med et nyhedsbrev kan du skabe en direkte kanal til interessenter, og med kampagnemails kan du øge dit salg til kunder betragteligt. Tal fra Convince & Convert viser, at intet mindre end 44 procent af forbrugerne har foretaget et køb baseret på en kampagnemail, som de har modtaget.

Men konkurrencen er taget til online. For selvom potentialet er enormt, er det blevet sværere at få brugernes opmærksomhed over e-mail. Det handler derfor om at anvende en række relevante værktøjer til at udforme et nyhedsbrev, som skiller sig ud fra mængden.

Først bør du få udarbejdet en grafisk identitet til dit nyhedsbrev eller kampagnemail, så dit brand bliver genkendeligt på tværs af platforme. Det er mest hensigtsmæssigt, hvis du får udarbejdet en identitet til e-mailen, der tager udgangspunkt i din virksomheds eget design. På den måde skaber du sammenhæng mellem dit nyhedsbrev og brand. Lad os hjælpe dig med at komme godt i gang med nyhedsbreve og kampagnemails ved hjælp af det rette design og en knivskarp kommunikation direkte til din målgruppe.

Ring 88977070 eller skriv til peder@grobowski.dk og få svar på mere:

· Hvad får du?
· Hvordan gør vi?
· Hvor lang tid tager det?
· Hvad er prisen?

Udvalgte cases med nyhedsbreve

Læs mere om vores andre kompetencer

Logo og visuel identitet

Få skabt et logo og en visuel identitet, der tager udgangspunkt i din virksomheds profil. Vi hjælper til med at skabe overensstemmelse mellem udseendet på din virksomheds website, tryksager og produkter, så dit brand bliver letgenkendeligt.

Læs mere.

Hjemmesider

En af de bedste måder, du kan brande din virksomhed, er gennem en responsiv og veldesignet hjemmeside. Vi hjælper dig med at udvikle et kreativt webdesign. På samme tid sørger vi for, at hjemmesidens tekstindhold er søgemaskineoptimeret ud fra relevante nøgleord. Læs mere.

Content marketing

Fang din målgruppes opmærksomhed med spændende indhold. Vi producerer journalistiske artikler til magasiner, blogs, aviser og nyhedsbreve. Læs mere.

Kampagne

En effektiv kampagne skal være veludført. Vi hjælper med at planlægge, producere og udføre kampagner i digitale og trykte medier. Læs mere.

Strategisk rådgivning

Med udgangspunkt i din virksomhed og dit brand, sætter vi sammen stregerne til din næste kampagne, kundemagasin eller noget helt tredje.  Læs mere.

Tryksager

Vi laver alt inden for tryksager -  om så der er tale om magasiner, aviser, reklamer eller brochurer. Vi leverer et kreativt touch, der giver dine kunder lyst til at købe mere. Læs mere.

Online markedsføring

Vores forbrugsmønstrer og medievaner bliver kun mere digitale, og derfor bør alle virksomheder have et stærkt fokus på online markedsføring. Læs mere.

PR

Få omtale i de landsdækkende eller regionale dagblade. Vi hjælper dig med planlægning og eksekvering af en pressestrategi. Og hvis vi ikke får succes, betaler du en lavere pris med vores ‘no cure - low pay’ model. Læs mere.

Film og animation

Fang din målgruppe med levende billeder. Vi kan tilrettelægge, filme og klippe din reklamefilm, så den fortæller en spændende historie, der fanger din målgruppe. Vi laver desuden animationsfilm til TV og de sociale medier. Læs mere.

Magasiner

Med et veludført magasin åbner der sig helt nye muligheder. Fortæl din virksomheds historier til medarbejdere, kunder og interessenter gennem en troværdig kanal.  Vi står for produktion af artikler samt opsætning og tryk. Læs mere.

Nyhedsbreve

Fasthold dine kunder ved at skabe værdi med ugentlige e-mails med spændende content. Vi sammensætter nyhedsbreve med nyheder, kampagner, video og grafisk indhold. Læs mere.

SoMe

Lav larm på de sociale medier og få dit budskab ud. De sociale medier er stedet, hvor du kan møde din målgruppe i uhøjtidelige rammer. Vi står for produktion af spændende indhold til de sociale medier. Læs mere.

Journalistisk produktion

Få produceret professionelt, journalistisk indhold til avis, magasin og web. Vi står for hele processen med research, interviews og tekstproduktion. Læs mere.

Byggeri og boligvælger

Har du behov for en partner til, at få udlejet eller solgt lejligheder, boliger eller lokaler?
Vi kan hjælpe dig med det rette univers, den gode fortælling, en flot hjemmeside med boligvælger og lækkert salgsmateriale. Læs mere.

Emballage

Emballagen er med til at fremhæve dit produkts egenskaber. Vi designer unik og appellerende emballage, der tager udgangspunkt i din virksomheds identitet. Alt lige fra logo til mærkater. Læs mere.

Presseture

Få troværdig eksponering i medierne. Udover at producere presseindhold står vi også for at arrangere spændende presseture til destinationer i ind- og udland. Læs mere.

Apps

Skab værdi for dine kunder med en flot og funktionel app. Vi hjælper dig med at udvikle dit koncept samt planlægge, designe og programmere applikation til alle platforme. Læs mere.