Ny visuel profil til Red Barnet Ungdom

Red Barnet Ungdom er en selvstændig ungdomsorganisation, der gennem frivillige indsatser arbejder for at fremme børns rettigheder.

I Red Barnet Ungdom er der cirka 4.000 medlemmer, som alle er under 30 år. Omkring en tredjedel af medlemmerne fungerer som frivillige i organisationens forskellige projekter. Red Barnet Ungdom skulle have en ny visuel profil og hjemmeside – og det har vi hjulpet med.

BEHOV

Skru op for brugervenlighed og genkendelighed

Red Barnet Ungdom havde behov for et nyt grafisk udtryk og en ny hjemmeside, som kunne samle organisationens vigtigste informationer og nyheder på en overskuelig måde og samtidig være med til at værge nye medlemmer og frivillige.

HANDLING

I øjenhøjde med målgruppen

Grobowski har designet Red Barnet Ungdoms hjemmeside samt grafisk materiale i form af brochurer og andet trykt materiale. Tanken bag organisationens visuelle udtryk er, at det skal appellere til både børn og voksne, da Red Barnet Ungdom har til formål at henvende sig til begge målgrupper.

UDBYTTE

Appellerende udtryk på web og tryk

Red Barnet Ungdom har fået et nyt online univers, som er nemt at navigere i, så brugeren hurtigt kan finde frem til relevante informationer. Alt er samtidig formgivet i det samme udtryk med brug af klare farver og en letgenkendelig font, så der bliver skabt en vigtig ensartethed på tværs af platforme.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk