Skip to main content

Få skabt et unikt visuelt udtryk til din virksomhed og dine produkter

Vi bliver dagligt eksponeret for en masse forskellige indtryk, men kun få af dem står tilbage i hukommelsen. Netop derfor har din visuelle identitet en stor indflydelse på din virksomheds kendskabsgrad og brand.

Den visuelle profil er det første indtryk, man får af en virksomhed. Det, der skaber genkendelighed, får en virksomhed til at skille sig ud fra mængden og vækker nysgerrigheden hos den rette målgruppe.

Den visuelle identitet skal tage udgangspunkt i virksomhedens profil, og for at skabe den bedste grafiske identitet kræver det kreative hoveder og godt håndværk. Det har vi hos Grobowski, og vi hjælper dig på vej med det strategiske og grafiske koncept, som understøtter din virksomhedsprofil.

Med vores indgående kendskab til visuel identitet og profilering sørger vi for, at din virksomhed bliver letgenkendelig og får et ensartet udtryk på alle kanaler.

Flere end 60 visuelle profiler, som vi står bag, samlet i én case
Dit logo er grundstenen i din visuelle profil. Valg af farver, skrifttyper og illustrationer er med til at give dine kunder et indtryk af din virksomhed. For at give et overblik over, hvad vi har skabt, har vi samlet flere end 60 visuelle profiler, som vi har sat stregerne til.

Har du lyst til at høre mere om logo og visuelle identiteter? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Hans er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!

    Ja tak, ring mig op!

      Stærk visuel identitet og hjemmeside til Det Etiske Råd