Skip to main content

Få skabt et unikt ensartet og udtryk til dit brand, din virksomhed og dine produkter

Din visuelle identitet har en enorm indflydelse på din virksomheds kendskabsgrad og brand. Vi bliver dagligt bombarderet med forskellige indtryk, og kun få af dem står tilbage i hukommelsen.

Din visuelle profil er det første indtryk, man får af din virksomhed og det, der skaber genkendelighed, lader din virksomhed skille sig ud fra mængden og vækker nysgerrigheden hos din målgruppe.

Din visuelle identitet skal tage udgangspunkt i virksomhedens profil, og det kan være en udfordring. For at skabe den bedste grafiske identitet kræver det kreative hoveder og godt håndværk. Det har vi hos Grobowski, og vi hjælper dig på vej med det strategiske og grafiske koncept, der understøtter din virksomhedsprofil.

Vi vurderer din nuværende identitet og udarbejder i tæt samarbejde med dig en ny og forbedret profil.

Med vores indgående kendskab til visuel identitet og profilering sørger vi for, at din virksomhed bliver letgenkendelig og får et ensartet udtryk på alle kanaler. På den måde kan jeres målgruppe let genkende jer, om de møder jeres brand på web, tryk eller gennem jeres produkt.

Flere end 60 visuelle profiler, som vi står bag, samlet i én case
Grundstenen i din visuelle profil, er dit logo. Men farver, skrifttyper, mønstre, bestemte måder at vise billeder på og andre små detaljer, er også med til at give dine kunder, et skarpt billede af dig, og din virksomhed. Vi har gjort det let for dig, og samlet flere end 60 visuelle profiler, som vi står bag.

Har du lyst til at høre mere om logo og visuelle identiteter? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Hans er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!