By 13. marts 2018 No Comments

Få skabt et unikt ensartet og udtryk til dit brand, din virksomhed og dine produkter

Din visuelle identitet har en enorm indflydelse på din virksomheds kendskabsgrad og brand. Vi bliver dagligt bombarderet med forskellige indtryk, og kun få af dem står tilbage i hukommelsen.

Din visuelle profil er det første indtryk, man får af din virksomhed og det, der skaber genkendelighed, lader din virksomhed skille sig ud fra mængden og vækker nysgerrigheden hos din målgruppe.

Din visuelle identitet skal tage udgangspunkt i virksomhedens profil, og det kan være en udfordring. For at skabe den bedste grafiske identitet kræver det kreative hoveder og godt håndværk. Det har vi hos Grobowski, og vi hjælper dig på vej med det strategiske og grafiske koncept, der understøtter din virksomhedsprofil.

Vi vurderer din nuværende identitet og udarbejder i tæt samarbejde med dig en ny og forbedret profil.

Med vores indgående kendskab til visuel identitet og profilering sørger vi for, at din virksomhed bliver letgenkendelig og får et ensartet udtryk på alle kanaler. På den måde kan jeres målgruppe let genkende jer, om de møder jeres brand på web, tryk eller gennem jeres produkt.

Ring 88977070 eller skriv til peder@grobowski.dk og få svar på mere:

· Hvad får du?
· Hvordan gør vi?
· Hvor lang tid tager det?
· Hvad er prisen?

30 visuelle profiler, som vi står bag, samlet i én case
Grundstenen i din visuelle profil, er dit logo. Men farver, skrifttyper, mønstre, bestemte måder at vise billeder på og andre små detaljer, er også med til at give dine kunder, et skarpt billede af dig, og din virksomhed. Vi har gjort det let for dig, og samlet 30 visuelle profiler, som vi står bag.

Udvalgte cases med visuelle identiteter

Læs mere om vores andre kompetencer

Logo og visuel identitet

Få skabt et logo og en visuel identitet, der tager udgangspunkt i din virksomheds profil. Vi hjælper til med at skabe overensstemmelse mellem udseendet på din virksomheds website, tryksager og produkter, så dit brand bliver letgenkendeligt.

Læs mere.

Hjemmesider

En af de bedste måder, du kan brande din virksomhed, er gennem en responsiv og veldesignet hjemmeside. Vi hjælper dig med at udvikle et kreativt webdesign. På samme tid sørger vi for, at hjemmesidens tekstindhold er søgemaskineoptimeret ud fra relevante nøgleord. Læs mere.

Content marketing

Fang din målgruppes opmærksomhed med spændende indhold. Vi producerer journalistiske artikler til magasiner, blogs, aviser og nyhedsbreve. Læs mere.

Kampagne

En effektiv kampagne skal være veludført. Vi hjælper med at planlægge, producere og udføre kampagner i digitale og trykte medier. Læs mere.

Strategisk rådgivning

Med udgangspunkt i din virksomhed og dit brand, sætter vi sammen stregerne til din næste kampagne, kundemagasin eller noget helt tredje.  Læs mere.

Tryksager

Vi laver alt inden for tryksager -  om så der er tale om magasiner, aviser, reklamer eller brochurer. Vi leverer et kreativt touch, der giver dine kunder lyst til at købe mere. Læs mere.

Online markedsføring

Vores forbrugsmønstrer og medievaner bliver kun mere digitale, og derfor bør alle virksomheder have et stærkt fokus på online markedsføring. Læs mere.

PR

Få omtale i de landsdækkende eller regionale dagblade. Vi hjælper dig med planlægning og eksekvering af en pressestrategi. Og hvis vi ikke får succes, betaler du en lavere pris med vores ‘no cure - low pay’ model. Læs mere.

Film og animation

Fang din målgruppe med levende billeder. Vi kan tilrettelægge, filme og klippe din reklamefilm, så den fortæller en spændende historie, der fanger din målgruppe. Vi laver desuden animationsfilm til TV og de sociale medier. Læs mere.

Magasiner

Med et veludført magasin åbner der sig helt nye muligheder. Fortæl din virksomheds historier til medarbejdere, kunder og interessenter gennem en troværdig kanal.  Vi står for produktion af artikler samt opsætning og tryk. Læs mere.

Nyhedsbreve

Fasthold dine kunder ved at skabe værdi med ugentlige e-mails med spændende content. Vi sammensætter nyhedsbreve med nyheder, kampagner, video og grafisk indhold. Læs mere.

SoMe

Lav larm på de sociale medier og få dit budskab ud. De sociale medier er stedet, hvor du kan møde din målgruppe i uhøjtidelige rammer. Vi står for produktion af spændende indhold til de sociale medier. Læs mere.

Journalistisk produktion

Få produceret professionelt, journalistisk indhold til avis, magasin og web. Vi står for hele processen med research, interviews og tekstproduktion. Læs mere.

Byggeri og boligvælger

Har du behov for en partner til, at få udlejet eller solgt lejligheder, boliger eller lokaler?
Vi kan hjælpe dig med det rette univers, den gode fortælling, en flot hjemmeside med boligvælger og lækkert salgsmateriale. Læs mere.

Emballage

Emballagen er med til at fremhæve dit produkts egenskaber. Vi designer unik og appellerende emballage, der tager udgangspunkt i din virksomheds identitet. Alt lige fra logo til mærkater. Læs mere.

Presseture

Få troværdig eksponering i medierne. Udover at producere presseindhold står vi også for at arrangere spændende presseture til destinationer i ind- og udland. Læs mere.

Apps

Skab værdi for dine kunder med en flot og funktionel app. Vi hjælper dig med at udvikle dit koncept samt planlægge, designe og programmere applikation til alle platforme. Læs mere.