Hele pakken til Bone’s Restauranter

Med 27 restauranter i Danmark er Bone’s blandt landets førende familierestauranter.

Bone’s Restauranter bliver årligt besøgt af flere end 1 million gæster, som går på opdagelse i den amerikansk-inspirerede menu, hvor man blandt andet finder spareribs, store steaks, burgere, salat- og isbuffet.

BEHOV

Målrettet markedsføring

Som en af landets største familierestaurantkæder har Bone’s et kontinuerligt behov for markedsføring af forskellige kampagner, der appellerer direkte til målgruppen af børnefamilier. Det stiller store krav til den kreative idéudvikling og den grafiske eksekvering med et stort antal kampagner i årets løb.

HANDLING

Hele den kreative schweizerkniv bliver foldet ud

Grobowski har siden 2013 fungeret som full service-bureau for Bone’s. Med afsæt i strategi og branding, løser vi på daglig basis en lange række opgaver for den danskejede restaurantkæde. Alt fra print, web, webshop, nyhedsbrev, SoMe, kampagner, emballager, reklamefilm og meget, meget andet.

UDBYTTE

Flere gæster i restauranten

Vi har skabt en stærk og genkendelig visuel identitet for Bone’s, der giver en vigtig rød tråd i alle dele af restaurantkædens markedsføring. Vi har generelt skabt en lang række kampagner, som har tiltrukket mange tusinde besøgende i restauranterne.

”Grobowski har været en vigtig del af Bone’s spændende rejse siden 2013, hvor kæden har oplevet stor vækst og flot resultatudvikling. Grobowski er en prioriteret samarbejdspartner, der med deltagelse, indsigt, stor fleksibilitet og engagement er virkelig vigtig for Bone’s. Grobowski er altid ’på’ og parate til at reagere og deltage, hvis virkeligheden kalder på hurtig indsats eller korrektion. Vi deler indsigt og overvejelser med Grobowski, og vi oplever, at der kvitteres med stor lyst til at gøre en forskel.”

Jan Vinther LaursenDirektør og ejer, Bone’s Restauranter

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk