Kunde
Aarhus Teater

År
2016

Indeholder
Tryksager

Jul på Aarhus Teater

Aarhus Teater blev indviet i år 1900 og er i dag Danmarks største landsdelsscene. Teatret har som vision at skabe scenekunst af international klasse for hele det midtjyske publikum.

Aarhus Teater er med sin enestående arkitektur, sine fire scener og sin over hundrede år lange historie en helt central kulturel institution i Aarhus. Teatret har en særlig plads i mange aarhusianeres hjerter, og mange har tradition for at besøge teatret i juletiden, når teatret opfører juleforestillinger.

BEHOV

Den gode idé til en julekampagne

Aarhus Teater ønskede at lave en helt særlig julekampagne, som kunne indkapsle teatrets historiske rammer i et hyggeligt juleunivers og skabe opmærksomhed på muligheden for at give gavekort til teateroplevelser i julegave.

HANDLING

Nostalgisk julefølelse

Vi har udviklet idéen og designet kampagnefotoet med en visualisering af Aarhus Teater i en traditionel snekugle. Vi har derudover designet avisannoncer og webbannere samt klistermærker til julekort.

UDBYTTE

Profilering af teatret

Aarhus Teater fik skabt et juleunivers, der appellerer til ægte julestemning ved at ramme lige i målgruppens julehjerte. Teatret fik skabt fokus på gavekort som en oplagt julegaveidé, alt imens teatrets historiske bygning bliver profileret som en ikonisk institution i Aarhus.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk