Kulturportalen samler det aarhusianske kulturliv

Med Kulturportalen er de 20 største kultursteder i Aarhus gået sammen om at give aarhusianerne det fulde overblik over, hvad der sker i byen.

Grobowski står bag Kulturportalen, hvor du kan finde frem til præcis, hvad der sker i Aarhus i dag, i morgen, i weekenden, eller hvornår det nu passer dig. Med Kulturportalen kan du søge på tværs af byens kultursteder og slippe for at skulle besøge 20 forskellige websites.

BEHOV

I fælles front for kulturen

Det kan være uoverskueligt at få et samlet overblik over, hvad der sker i Aarhus. Derfor havde de mange kulturinstitutioner i Aarhus behov at få skabe en fælles platform, som kunne give aarhusianerne en nem og brugervenlig indgang til alle byens store kulturoplevelser.

HANDLING

Alt samlet ét sted

For blot at nævne nogle få har Grobowski startet Kulturportalen sammen med kulturinstitutionerne ARoS, Musikhuset, Aarhus Teater, Moesgaard Museum og Den Gamle By. Grobowski har skabt konceptet, står bag udviklingen, designet, markedsføringen samt driften af Kulturportalen.

UDBYTTE

Flere besøgende i kulturhusene

Kulturportalen giver et samlet overblik over kulturudbuddet i Aarhus, hvor man på en simpel måde kan filtrere begivenheder efter genrer og tidspunkter. Kulturportalen gør det nemmere for aarhusianerne at blive inspireret til nye oplevelser, så byens kulturinstitutioner får endnu flere besøgende.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk