Skip to main content

Magasiner og større tryksager er en af vores spidskompetencer

Hos Grobowski skiller vi os ud fra andre bureauer. Det tør vi godt at sige. Vi står nemlig bag vores helt eget lokale kulturmagasin, Aarhus Panorama, som vi har udtænkt koncept, design og indhold til.

Med vores erfaring fra Aarhus Panorama er magasiner og medlemsblade en af vores spidskompetencer. Vi kender til alle dele af produktionen bag et magasin. Både det journalistiske håndværk og den grafiske opsætning, og vi kan derfor hjælpe dig gennem hele processen.

Vi ved, at magasiner og medlemsblade skaber værdi og engagement. Med den rigtige opsætning, der fanger og imponerer, er det en god og indbydende kanal at nå sine medlemmer gennem. Det er også en måde, hvorpå din virksomhed kan skille sig ud og brande sig selv – og det vil vi gerne hjælpe med.

Bliv klogere på magasiner. Sådan gør vi i Grobowski.
Med et godt magasin kan du få dine vigtigste budskaber ud på en troværdig måde, og vi kan hjælpe dig gennem hele processen fra idéudvikling og tekstforfatning til design og tryk.

Har du lyst til at høre mere om magasiner? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Kathrine er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!