Skip to main content

Få din målgruppe til at fordybe sig i et engagerende magasin

Vi udmærker os i branchen for magasindesign og indholdsproduktion. Vores unikke erfaring stammer fra at drive vores egne medieplatforme og producere specialiserede avistillæg for førende mediehuse, som gør os til specialister i både magasiner og medlemsblade.

Vi kender til alle dele af produktionen bag et magasin. Både det journalistiske håndværk og den grafiske opsætning, og vi kan derfor hjælpe dig gennem hele processen. Vi forstår betydningen af at fange læserens opmærksomhed med et visuelt tiltalende layout og fængslende historier.

Skab en stærkere forbindelse med jeres kunder

Magasiner og medlemsblade skaber værdi og engagement hos målgruppen. Med et flot grafisk layout og velfortalte historier, er de en indbydende platform til at nå sin målgruppe gennem. Ved at kombinere vores journalistiske skarphed med vores grafiske flair er vores mål, at hver udgivelse overstiger forventningerne.

Bliv klogere på magasiner. Sådan gør vi i Grobowski.
Med et godt magasin kan du få dine vigtigste budskaber ud på en troværdig måde, og vi kan hjælpe dig gennem hele processen fra idéudvikling og tekstforfatning til design og tryk.

Har du lyst til at høre mere om magasiner? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Kathrine er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!

    Ja tak, ring mig op!

      Magasiner