Kunde
VisitAarhus

År
2021

Indeholder
Magasiner

Stort magasin på tre sprog til VisitAarhus og Aarhusregionen

Udover Aarhus dækker VisitAarhus både Djursland, Favrskov, Skanderborg, Silkeborg, Viborg og Randers. For at samle alle destinationernes mange attraktioner udgiver VisitAarhus hvert år en opdateret destinationsguide med inspiration til blandt andet kulturliv, spisesteder og natur.

VisitAarhus har til formål at udvikle turismen i hele Aarhusregionen ved at markedsføre regionen som rejsemål for både ferie- og erhvervsturister. Som et led i markedsføringen udgiver VisitAarhus en trykt destinationsguide på dansk, tysk og engelsk, som er tilgængelig hos cirka 450 overnatningssteder, spisesteder, indkøbssteder, attraktioner mv. i hele Aarhusregionen.

BEHOV

Ansigtsløft til destinationsguide

VisitAarhus’ årlige destinationsguide giver destinationens mange gæster et stort overblik over de mange oplevelser, der venter på at blive udforsket i Aarhusregionen. VisitAarhus havde behov for at opdatere destinationsguiden med et nyt visuelt udtryk, hvor målgruppen i højere grad kunne danne sig et overblik ved hjælp af forskellige kort.

HANDLING

Fokus på oversigtskort, illustrationer og fotos

Vi har designet destinationsguiden på i alt 88 sider, som er layoutet i et appellerende og friskt udtryk med overskuelige visuelle illustrationer. Guiden rummer blandt andet et flot overblikskort over Aarhusregionen og bykort over de største byer, hvorpå der er fremhævet forskellige seværdigheder.

UDBYTTE

Større overblik og appellerende udtryk

VisitAarhus har fået en destinationsguide, som giver turister i Aarhusregionen et endnu bedre overblik over, hvad de kan opleve under deres besøg. Guiden er opdelt i forskellige kategorier, som bliver visualiseret med appellerende fotos med formålet om at give turisterne lyst til at gå på opdagelse i regionen.

”Vi har de seneste år arbejdet sammen med Grobowski om en helt række projekter. De har fx designet vores turistmagasin, animeret film til vores infoskærme, udarbejdet content til vores forskellige platforme og udviklet hele turistkampagner. Hos Grobowski får vi altid engagerede medspillere, krøllede hjerner, dygtige designer og kommunikatører, som altid hjælp os sikkert i mål med både store og små projekter.”

Johan Riis BergholtHead of Online & Marketing, VisitAarhus

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk