Kunde
Visit Herning

År
2016+2018

Indeholder
Magasiner

VisitHerning gør op med det klassiske turistmagasin

Herning er Danmarks største messeby, der med Messecenter Herning og Boxen tiltrækker erhvervsfolk fra hele landet.

VisitHerning byder turisterne velkommen i Herning og giver inspiration til alle de oplevelser, man kan udforske. Det gør de blandt andet med et trykt turistmagasin, som vi har redesignet for turistorganisationen.

BEHOV

Opgør med det klassiske

VisitHerning havde et ønske om at udgive et lækkert livsstilsmagasin for de mange besøgende i byen. Et nyt og friskt magasinudtryk, som kunne gøre op med det klassiske turistmagasin.

HANDLING

Gennemført visuelt udtryk

Vi har skabt den visuelle identitet for VisitHernings turistmagasin i alt fra layout til billeder. Vi har både designet magasinet i 2014 og i 2017. Første gang i et livligt og farverigt design og anden gang i et strammere og mere coroporate udtryk på både dansk og engelsk.

UDBYTTE

Inspiration og overskuelighed

Med VisitHernings nye turistmagasin får læserne en masse inspiration til oplevelser i Herning. Magasinet har ramt et flot finish i et overskueligt og appellerende design.

”Grobowski hjalp os i efteråret 2014 med at lave det til dato flotteste turistmagasin for Herning og omegn. Vi har, i samarbejdet med Grobowskis dygtige medarbejdere, været særligt glade for deres evne til at forstå præcist hvad vi mente og tænkte.”

Stine NyboProjektleder - VisitHerning

Grobowski har både designet magasinet i 2014 og i 2017. Første gang i et livligt og farverigt design og anden gang i et strammere og mere business-agtigt.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk