Kunde
Den Uafhængige Politiklagemyndighed

År
2021 + 2022

Indeholder
Magasiner
Foto
iPaper

Nyt design til digital årsrapport

Den Uafhængige Politiklagemyndighed træffer afgørelser om politipersonalets adfærd. Politiklagemyndigheden ønskede et opdateret udtryk af deres digitale årsberetning, der samler op på årets sager, statistik og fokusområder.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed er uafhængig af både politi og anklagemyndighed. Politiklagemyndigheden behandler adfærdsklager og efterforsker straffesager vedrørende personale i politiet og anklagemyndigheden for at sikre retssikkerheden for alle implicerede i politiklagesager.

BEHOV

Tid til nyt udtryk

Den Uafhængige Politiklagemyndighed udgiver årligt en beretning til Folketinget og justitsministeren om sin virksomhed. Årsberetningen indeholder artikler om Politiklagemyndigheden, statistisk data og korte beskrivelser af udvalgte enkeltsager. Politiklagemyndigheden ønskede at opdatere årsberetningens visuelle univers, da beretningen havde haft det samme udtryk gennem en årrække med et enkelt farveudtryk og sort-hvide billeder.

HANDLING

Flere farver og billeder i miljø

Grobowski står bag Den Uafhængige Politiklagemyndigheds digitale årsberetning, som introducerer et nyt grafisk udtryk, der fremhæver årsberetningens indhold på en æstetisk og overskuelig måde. Vi fik desuden taget nye billeder, hvor man kommer ud fra kontoret og ud i forskellige miljøer, der er med til at underbygge formidlingen i årsberetningen.

UDBYTTE

Levende og læseværdig

Den nye årsberetning for Den Uafhængige Politiklagemyndighed har fået en appellerede visuel form, hvor brugen af opdaterede farver, fonte og de nye billeder i årsberetningen skaber et mere levende udtryk, som generelt gør årsberetningen mere læseværdig. Vi sikrede samtidig, at den digitale årsberetning lever op til standardkravene for webtilgængelighed.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Kristine.

Kristine Frandsen — +45 4187 0704kristine@grobowski.dk