Vi elsker websites

Engagerende og effektive websites, der forvandler besøgende til konverteringer

Søger I en professionel samarbejdspartner til at skabe et website, der ikke kun fanger opmærksomheden, men også konverterer besøgende til loyale kunder? Så lad vores dedikerede team af designere og udviklere hos Grobowski omsætte jeres vision til et visuelt tiltalende og funktionelt website.

Vi tror på, at det rigtige webdesign starter med en dyb forståelse af jeres målgruppe og jeres forretningsmål. Vi arbejder derfor tæt sammen med jer for at identificere de vigtigste indsigter, der skal forme jeres website, så vi sikrer, at jeres website appellerer til den rette målgruppe.

Det er enormt vigtigt, at din virksomhed har et brugervenligt website, så dine kunder hurtigt og nemt kan finde de oplysninger, de har behov for.

Sammenhæng mellem brand og webdesign
Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor skaber vi webdesigns, der afspejler lige netop jeres brandidentitet. Et flot design er vigtigt, men det er også afgørende, at jeres website er brugervenligt. Vi fokuserer altid på brugeroplevelsen og sørger for, at jeres kunder nemt kan finde, hvad de leder efter.

Stærk forbindelse til målgruppen
Vores webdesign har til formål at engagere de besøgende på jeres website, så jeres website genererer flest mulige konverteringer. Søger i et webdesign, der ikke kun imponerer visuelt, men også skaber en dyb forbindelse med jeres målgruppe, så lad os hjælpe jer på rette vej.

Support og vedligehold letter bekymringerne
Når jeres website er lanceret, tilbyder vi løbende support, vedligeholdelse og opdateringer for at sikre, at jeres website altid er up-to-date og fungerer fejlfrit. Så slip bekymringerne, og overlad arbejdet til os.

Se 4 udvalgte cases

Case 01
Bone’s Restauranter

Bestil take away, og book bord på brugervenligt website

Med i alt 26 restauranter er Bone’s en af landets førende familierestaurantkæder. Menuen byder på lækre spareribs, steaks, burgere samt en overdådig salat- og isbuffet.

Hos Grobowski tager vi os af en bred vifte af opgaver for Bone’s. En af vores større opgaver bestod i at skabe en helt ny hjemmeside for restaurantkæden, som blandt andet skulle muliggøre take away-bestillinger og online bordreservationer.

Bone’s havde brug for en moderne hjemmeside, hvor kunderne nemt kunne bestille take away og reservere borde på tværs af deres 26 restauranter. Vi designede Bone’s nye hjemmeside, så den nu er brugervenlig og tilbyder en række praktiske funktioner. Vi har også designet ‘Bone’s Family Club’ nyhedsbrevet, som kunder kan tilmelde sig på den nye hjemmeside, og som ugentligt udsendes til over 200.000 abonnenter.

Den nye hjemmeside har helt generelt styrket Bone’s forretning, da det nu er nemt at bestille take away og booke bord online gennem deres eget system. Derudover har vi indarbejdet det visuelle udtryk fra de fysiske restauranter på hjemmesiden for at skabe en ensartet oplevelse for kunderne.

/ +35% øget salg på køb af take away online

/ +75.000 bordbestillinger hvert år

/ Mere end 200.000 medlemmer på nyhedsbrevet

/ E-commerce

/ SEO-venligt menukort

/ Find nærmeste restaurant

/ Allergeneoversigt

Case 02
Lille Nyhavn

Digital boligvælger fremmer salget af lejligheder

Opførelsen af Lille Nyhavn åbner døren for at bosætte sig på en unik beliggenhed, der smukt kombinerer naturskønheden ved Skanderborg Sø med byens pulserende hjerte.

Hos Grobowski har vi kastet vores kreative energi ind i Lille Nyhavn for at skabe et salgsunivers, der skal byde en masse glade nye beboere velkommen. For et byggeprojekt bliver først en succes, når køberne underskriver kontrakten og flytter ind.

Vores første skridt var at udforme Lille Nyhavns visuelle identitet og at få skabt et website med en praktisk boligvælger, som giver interesserede købere mulighed for at udforske lejlighederne og få et nemt overblik over størrelser, antal værelser og udbudspriser.

Resultatet er et website, der både er tiltalende, brugervenligt og informativt, og generelt giver websitet et levende indtryk af, hvordan det færdige byggeri kommer til at tage sig ud. Websitet rustede Lille Nyhavn til en succesfuld boliglancering, og websitet har således været en afgørende faktor for at fremme salget af boligerne.

/ Digital boligvælger

/ Kontaktformular til mæglere

/ Download af materialelister

/ Nem oversigt over område og by

Case 03
Dit Pulterkammer

Digital platform styrer udlejningen af flere end 5.000 opbevaringsrum

Med fem moderne og store anlæg spredt over Jylland, leverer Dit Pulterkammer opbevaringsløsninger til både private og virksomheder.

I samarbejde med os har Dit Pulterkammer gradvist intensiveret deres digitalisering og markedsføring, hvilket har været afgørende for forretningens samlede vækst.

For at styrke forretningen er målet løbende at øge belægningsgraden i Dit Pulterkammers forskellige anlæg. Som led i den proces har vi gennem årenes løb bidraget på flere fronter, og en af de større opgaver for Dit Pulterkammer har været design af website og implementeringen af online booking af opbevaringsrum. Det har forbedret brugeroplevelsen betydeligt og vækstet forretningen betydeligt.

Samlet set har websitet, med muligheden for online booking, styrket Dit Pulterkammers forretning ved at øge kundetilfredsheden, effektiviteten og belægningsgraden, som har gjort Dit Pulterkammer konkurrencedygtige i et dynamisk marked for opbevaringsløsninger.

/ Unikt online bookingsystem

/ Oversigt og håndtering af over flere end 5.000 opbevaringsrum

/ Fuld betalingsmodul og e-handel

/ Selvbetjeningsområde til kunder med login

/ Integration til Trustpilot

/ Booking af trailer

/ E-commerce

Case 04
Fru Larsen Hotel og Restaurant

Flot og brugervenlig hjemmeside til unikt hotel og restaurant

Fru Larsen Hotel og Restaurant er en velrenommeret gastronomisk destination beliggende i naturskønne omgivelser i Østjylland.

Fru Larsen Hotel og Restaurant havde behov for at forbedre deres digitale tilstedeværelse for at nå ud til en bredere målgruppe og give potentielle gæster en forsmag på den enestående oplevelse, de tilbyder.

Vi fik skabt et moderne, funktionelt og engagerende website, der afspejler Fru Larsen Hotel og Restaurants unikke karakter, og som indbyder gæster til at udforske værelser, menuer, arrangementer og faciliteter på en lettilgængelig måde, der styrker incitamentet for endnu flere bookinger. Et intuitivt navigationslayout blev udviklet for at gøre det nemt for besøgende at finde lige præcis de oplysninger, de leder efter.

Hjemmesiden tilbyder også online bookingfunktioner og muligheden for at tilmelde sig nyhedsbreve med informationer om kommende begivenheder og specielle tilbud. Fru Larsen Hotel og Restaurant nye hjemmeside blev designet med smukke billeder af hotellets fysiske rammer og de lækre retter, der serveres i restauranten. Alt sammen for at skabe en stærk visuel appel, der straks fanger de besøgendes opmærksomhed og giver dem en fornemmelse af stedets unikke atmosfære.

/ Integration til bordbestilling

/ Integration til værelsesbooking

/ Integration til køb af gavekort

/ Online vin- og menukort

/ Sprogversioner – dansk og engelsk

/ Sign up til nyhedsbrev

/ Design af nyhedsbrev

Vi elsker hjemmesider

Billeder siger mere end ord. Herunder kan du se en lang række billeder af hjemmesider, vi står bag. Vil du høre mere om en specifik case, eller er du blot nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Det er helt uforpligtende og ganske gratis.

Målbare resultater

Ikke alle opgaver er målbare, men vi har fundet nogle som er.

Vi er en erfaren samarbejdspartner

Når du har indgået et samarbejde med os, er vi med hele vejen fra start til slut, så I får skabt et gennemarbejdet website. Leder I efter en pålidelig samarbejdspartner til at designe eller forny jeres website, kan vi hos Grobowski levere smukt design, imponerende funktionalitet og resultatorienterede løsninger.

Lad os hjælpe jer med at skabe et website, der ikke kun ser godt ud, men også driver jeres virksomhed fremad. Kontakt os allerede i dag, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer på rette vej med design af jeres nye website.

Har du lyst til at høre mere om hjemmesider? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Henrik er klar til at ringe dig op.