Kunde
Friskolen Vellev

År
2023

Indeholder
Logo og visuel identitet
Hjemmesider

Inspirerende website og logo til Friskolen Vellev

Friskolen Vellev i det midtjyske er en friskole med fokus på bevægelse og fællesskab, og de kerneværdier har vi tænkt ind i friskolens nye logo og website.

Børnene på Friskolen Vellev inddrages i lærerige og varieret undervisning, som tilrettelægges med udgangspunkt i den enkeltes niveau, men i lige så høj grad i form af forskellige indgangsvinkler til læring. Og den tilgang til at drive skole skulle komme til udtryk på et nyt website og i en ny visuel identitet.

BEHOV

Visuel identitet og website

Friskolen Vellev havde behov for en ny visuel identitet, der kunne afspejle friskolens værdier, og derudover havde de behov for et moderne website.

HANDLING

Konsistent designprofil

Vi har skabt en flot visuel identitet med en spændende farveprofil og font, mens vi også har designet og kodet et inspirerende website, der appellerer godt til målgruppen. Derudover har vi krydret websitet med en række inspirationsfilm, som vi har klippet.

UDBYTTE

Moderne og spændende udtryk

Friskolen Vellev har fået en ny visuel identitet og et nyt website, som giver skolen et mere moderne og spændende udtryk, der visuelt signalerer deres kerneværdier.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Kathrine.

Kathrine Lodberg Khamis — +45 3165 7031kathrine@grobowski.dk