Stor boligpakke til eksklusivt byggeri i Skanderborg

Byggeriet af Lille Nyhavn åbner muligheden for at bo på en helt unik placering mellem de naturskønne omgivelser ved Skanderborg Sø og den pulserende bymidte.

Navnet Lille Nyhavn indikerer, at det nye boligområde i Skanderborg er inspireret af de historiske og charmerende omgivelser i Nyhavn i København med pakhusbygninger i forskellige farver. Hos Grobowski har vi sat kulør på Lille Nyhavns salgsunivers, så de flotte boliger kan blive hjem for en masse nye, glade beboere.

BEHOV

Fra byggeri til underskrift

Et byggeri er som bekendt først en god forretning, når køberne er klar til at underskrive og flytte ind. Kræfterne bag Lille Nyhavn havde derfor behov for at få sat stregerne til den helt store markedsføringspakke, som kunne sætte gang i salget af de mange eksklusive lejligheder.

HANDLING

Den store pakke

Vi har først og fremmest skabt Lille Nyhavns logo, visuelle profil og website med boligvælger. Omdrejningspunktet er websitet, som giver potentielle købere et godt billede af, hvordan byggeriet tager sig ud, når det står færdigt. Vi har desuden designet Lille Nyhavns øvrige salgsmateriale med alt fra brochurer, byggepladsskilte og roll ups til oprettelse af SoMe-kanaler og drift af disse.

UDBYTTE

Godt klædt på til salget

Vi har fået skabt et salgsunivers for Lille Nyhavn, som både er appellerende, intuitivt og informativt. Med den interaktive boligvælger har potentielle boligkøbere for eksempel god mulighed for at klikke sig rundt i lejlighederne for at skabe et godt overblik over boligstørrelser, antal værelser og priser. Alle dele i vores samlede boligpakke har været salgsfremmende elementer for Lille Nyhavn, så de har været godt klædt på til boligsalget.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk