Website til Bone’s Restauranter

Med 27 restauranter i Danmark, er Bone’s blandt landets førende familierestauranter. På den amerikansk-inspirerede menu finder du spareribs, store steaks, burgere, salat- og isbuffet.

Grobowski løser på daglig basis alle typer opgaver for Bone’s, og vi har blandt andet skabt restaurantkædens nye website fra bunden med tilhørende take away- og bordbestilling.

BEHOV

Website med vigtige funktioner

Restaurantkæden Bone’s havde behov for en ny hjemmeside, hvor det blandt andet skulle være muligt at bestille både take away samt booke bord i kædens 27 restauranter.

HANDLING

Take away, bordbestilling og nyhedsbrev

Vi har designet Bone’s nye hjemmeside, så den nu er overskuelig med mange nyttige funktioner som bordbestilling og take away. Desuden har vi designet nyhedsbrevet ‘Bone’s Family Club’, som man kan tilmelde sig på det nye website, og som hver uge bliver sendt ud til flere end 200.000 modtagere.

UDBYTTE

Alle ønsker opfyldt

Bone’s har fået styrket sin forretning med det nye website, fordi man nu har mulighed for at bestille take away online gennem deres egen platform. Hele det visuelle univers fra de fysiske restauranter er samtidig blevet indarbejdet på hjemmesiden, så der er skabt en vigtig ensartethed.

”Grobowski har været en vigtig del af Bone’s spændende rejse siden 2013, hvor kæden har oplevet stor vækst og flot resultatudvikling. Grobowski er en prioriteret samarbejdspartner, der med deltagelse, indsigt, stor fleksibilitet og engagement er virkelig vigtig for Bone’s. Grobowski er altid ’på’ og parate til at reagere og deltage, hvis virkeligheden kalder på hurtig indsats eller korrektion. Vi deler indsigt og overvejelser med Grobowski, og vi oplever, at der kvitteres med stor lyst til at gøre en forskel. Alle omkring Grobowski er behagelige og ordentlige mennesker – og det trækker ikke fra, at de også holder af spareribs.”

Jan Vinther LaursenDirektør og ejer, Bone’s Restauranter

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk