Kunde
Bone’s Restauranter

År
2020

Indeholder
Logo og visuel identitet
Hjemmeside
Film og animation
SoMe

Grill-selv Bone’s BBQ i haven

Med 27 restauranter i Danmark er Bone’s blandt landets førende familierestauranter, og på den amerikanskinspirerede menu finder du blandt andet møre spareribs, store steaks, saftige burgere samt en lækker salat- og softicebuffet.

Sommer og sol er lige med badebassin, hækklipning og ikke mindst grill. Derfor har Bone’s lanceret et nyt grillkoncept, Homestyle BBQ. Konceptet dækker over fire take away-boxe fra Bone’s, som du selv kan grille i din have. Alt lige fra lækre steaks af Hereford-kvæg til Dansk Gårdkylling, luksusfrankfurtere fra Rio Lucia og selvfølgelig Bone’s egne populære spareribs.

BEHOV

Markedsføring af nyt grillkoncept

Da Bone’s lancerede deres nye grillkoncept Homestyle BBQ, skabte det samtidig et behov for et grafisk univers, som kunne markedsføre konceptet.

HANDLING

Mundvandsfremkaldende indpakning

Grobowski har designet konceptets visuelle udtryk: Webshop, SoMe, konkurrenceplatform, webgrafik, plakat samt klistermærker til boxe. Vi har desuden designet emballagen til Bone’s Original BBQ Sauce og Bone’s Smoked BBQ Sauce.

UDBYTTE

Grillaften med amerikansk twist

Vi fik skabt et friskt og appellerende grafisk univers til Bone’s Homestyle BBQ, så konceptet kom ud over rampen og skabte fundamentet for lækre grillaftener i danskernes haver.

”Grobowski har været en vigtig del af Bone’s spændende rejse siden 2013, hvor kæden har oplevet stor vækst og flot resultatudvikling. Grobowski er en prioriteret samarbejdspartner, der med deltagelse, indsigt, stor fleksibilitet og engagement er virkelig vigtig for Bone’s. Grobowski er altid ’på’ og parate til at reagere og deltage, hvis virkeligheden kalder på hurtig indsats eller korrektion. Vi deler indsigt og overvejelser med Grobowski, og vi oplever, at der kvitteres med stor lyst til at gøre en forskel. Alle omkring Grobowski er behagelige og ordentlige mennesker – og det trækker ikke fra, at de også holder af spareribs.”

Jan Vinther LaursenDirektør og ejer, Bone’s Restauranter

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk