Ta’ med Bone’s til Det Vilde Vesten

Med 27 restauranter i Danmark, er Bone’s blandt landets førende familierestauranter.

På den amerikansk-inspirerede menu hos Bone’s finder du spareribs, store steaks, burgere, salat- og isbuffet. For at få endnu flere gæster i kædens restauranter laver vi i samarbejde med Bone’s en række kampagner – og ’Det Vilde Vesten’ er et godt eksempel på en vellykket kampagne.

BEHOV

Involvering af gæsterne

Som et led i mersalg ønskede Bone’s en landsdækkende kampagne, som havde til formål at involvere restaurantkædens gæster på en underholdende måde.

HANDLING

Skrabelodder og onlinespil

Løsningen på Bone’s behov blev skrabelodder samt et onlinespil med temaet ’Det vilde vesten’, hvor gæsterne kunne vinde en række flotte præmier. Gæsterne havde efterfølgende mulighed for at indløse de mange gevinster i restauranten.

UDBYTTE

Flere gæster og mersalg

Skrabelodderne og onlinespillet resulterede i mersalg og flere gæster i kampagneperioden for Bone’s, som styrkede bundlinjen for den landsdækkende restaurantkæde.

”Grobowski har været en vigtig del af Bone’s spændende rejse siden 2013, hvor kæden har oplevet stor vækst og flot resultatudvikling. Grobowski er en prioriteret samarbejdspartner, der med deltagelse, indsigt, stor fleksibilitet og engagement er virkelig vigtig for Bone’s. Grobowski er altid ’på’ og parate til at reagere og deltage, hvis virkeligheden kalder på hurtig indsats eller korrektion. Vi deler indsigt og overvejelser med Grobowski, og vi oplever, at der kvitteres med stor lyst til at gøre en forskel. Alle omkring Grobowski er behagelige og ordentlige mennesker – og det trækker ikke fra, at de også holder af spareribs.”

Jan Vinther LaursenDirektør og ejer, Bone’s Restauranter

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk