Kunde
ALUMAG® Automotive GmbH

År
2021

Indeholder
Logo og visuel identitet
Hjemmeside

Global markedsudvikler får ny hjemmeside og visuel profil

ALUMAG® er et førende konsulentbureau indenfor bilbranchen. Hver dag servicerer virksomheden firmaer i hele verden med markedsanalyser og markedsudvikling. ALUMAG® ønskede en ny visuel profil og hjemmeside – og det hjalp vi med.

ALUMAG® blev grundlagt i Menden, Tyskland i 1994 med en klar vision om at være de stærkeste i branchen inden for markedsanalyser- og udvikling. I dag er ALUMAG® repræsenteret på alle de vigtigste markeder i verden såsom Tyskland, USA, Mexico og Kina, mens virksomheden også arbejder med forretningsudvikling indenfor andre brancher samt messefacilitering og roadshows for virksomheder, som ønsker at entrere nye markeder.

BEHOV

Et nyt udtryk

For at sikre et moderne udtryk havde ALUMAG® behov for at give deres visuelle profil nyt liv. Det skulle ske med et nyt logo og et opdateret visuelt univers, der alt sammen skulle danne et solidt fundament for virksomhedens nye hjemmeside.

HANDLING

Målrettet hele verden

Grobowski har designet ALUMAG®s nye visuelle profil. Vi har designet logo, visuelt univers samt hjemmeside i tæt samarbejde med ALUMAG®. Den brugervenlige hjemmeside kan desuden læses på 10 forskellige sprog. Grobowski har også designet øvrigt præsentationsmateriale til ALUMAG®.

UDBYTTE

Ensartet på alle platforme

Resultatet blev en visuel profil og et nyt website i et stilrent udtryk, som signalerer, at ALUMAG® er en professionel samarbejdspartner på det globale marked. Den nye visuelle profil sikrer et ensartet udtryk på alle virksomhedens platforme, så ALUMAG® øger sin genkendelighed i mødet med kunder på alt fra website, visitkort, brevlinje og messestande.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk