Full Service til Dit Pulterkammer

Hos Dit Pulterkammer er der plads til opbevaring af næsten alt for både private og virksomheder i de fem anlæg fordelt i Jylland. Og i Dit Pulterkammers forretningsudvikling er der plads til et kreativt bureau som os.

Dit Pulterkammer har eksisteret siden år 2000, og reklamebureauet vielen dank (nu en del af Grobowski) har været en del af virksomhedens vækstrejse i over et årti. En rejse, hvor der gradvist er blevet skruet op for digitaliseringen og markedsføringen, som har været med til at udvikle Dit Pulterkammers samlede forretning.

BEHOV

Helstøbt markedsføringsstrategi

Dit Pulterkammer havde behov for en fast strategisk samarbejdspartner, som kunne hjælpe med at udarbejde og eksekvere en helstøbt markedsføringsstrategi over en årrække. Alt sammen for at løfte belægningsgraden i anlæggene og dermed styrke forretningen bag Dit Pulterkammer.

HANDLING

Styrket brand og nemmere brugerrejse

Vi har hjulpet Dit Pulterkammer med alt fra strategisk rådgivning, online markedsføring og webudvikling til tryksager, kampagner og nyhedsbreve. Vi har været med til at udvikle Dit Pulterkammers markedsføring på en lang række forskellige platforme, mens vi har understøttet den digitale udvikling ved fx at implementere online booking af opbevaringsrum, som har gjort hele brugerrejsen nemmere.

UDBYTTE

Tæt på fuld belægning

Vores langvarige strategiske samarbejde med Dit Pulterkammer har styrket virksomhedens brand i et konkurrencepræget marked, og de mange forskellige tiltag har været med til at øge belægningsgraden fra cirka 60 til i dag at være tæt på 100. Den stærke forretning har derfor også resulteret i, at Dit Pulterkammer sidenhen er blevet opkøbt af Norges største udbyder af opbevaringsrum, Self Storage Group, som blandt andet ejer City Self-Storage og OK Minilager.

”Vi har altid haft en god dialog med vielen dank (Vielen Dank blev en del af Grobowski 1. januar 2022), og jeg beundrer Henrik for, at han altid ser tingene fra vores kunders side. Henrik har været med til at udvikle hele vores koncept, og i dag kender han vores virksomhed rigtig godt, så han har et par kritiske øjne på vores forretning. Det er vigtigt, at Dit Pulterkammer fremstår visuelt flot og ordentligt med rene linjer, og vi får altid leveret grafiske produkter i høj kvalitet. Det sætter vores nye norske ejere også stor pris på.”

Bjarne ChristensenDirektør, Dit Pulterkammer

Reklamefilm for SoMe-kampagne

Lyt til radioreklamer

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Henrik.

Henrik Papsø Munk — +45 20130112henrik@grobowski.dk