Kunde
Midttrafik

År
2019 + 2020 + 2021 + 2022 +

Indeholder
Magasiner
Online iPaper

Midttrafiks årsrapport får nyt design

Med 892 busser, 619 busruter og 377.000 oprettede brugere på deres app, står trafikselskabet Midttrafik i spidsen for den kollektive trafik i Region Midtjylland.

Dagligt stiller Midttrafik sammenhængende transportmuligheder til rådighed for borgerne i regionen og sikrer, at den kollektive trafik er hurtig, sikker, komfortabel og miljøvenlig. Alt sammen bliver formidlet i trafikselskabets årsrapport, som vi har skabt det visuelle udtryk til.

BEHOV

117 siders årsrapport i ny form

Midttrafik udgiver en årsrapport for at give et indblik i virksomhedens aktiviteter og økonomiske resultater. Trafikselskabet havde behov for et nyt grafisk udtryk til årsrapporten på i alt 117 sider.

HANDLING

Appellerende og overskueligt

Grobowski har designet den digitale årsrapport for Midttrafik, så overskueligheden generelt er blevet højnet, mens udgivelsen er blevet mere visuelt appellerende. For at styrke det visuelle udtryk har vi blandt andet arbejdet med kontrastfarver, fremhævede tal og store billeder.

UDBYTTE

Underbygget professionalisme

Midttrafik har nu fået en årsrapport, der i endnu højere grad underbygger trafikselskabets professionalisme. Det er blevet væsentligt nemmere for målgruppen at danne sig et nemt overblik over de mange informationer og tal.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Kristine.

Kristine Frandsen — +45 4187 0704kristine@grobowski.dk