Kunde
Midttrafik

År
2019

Indeholder
Online markedsføring
Kampagne
Film og animation

Midttrafiks buschauffører hypnotiserer bilisterne

Med 892 busser, drift af Letbanen og Midtjyske Jernbaner står trafikselskabet Midttrafik i spidsen for den kollektive trafik i Region Midtjylland.

Trafikselskabet Midttrafik stiller dagligt sammenhængende transportmuligheder til rådighed for borgerne i Region Midtjylland, så den kollektive trafik bliver så hurtig, sikker, komfortabel og miljøvenlig som muligt. For at få den kollektive trafik til at glide endnu bedre ønskede Midttrafik at få skabt en kampagne om at lukke busserne ud i trafikken ved busstoppesteder – og det har vi hjulpet dem med.

BEHOV

Få den kollektive trafik til at glide

Hvornår har du sidst lukket en bus ud i bilkøen? Buschaufførerne hos Midttrafik oplever, at mange bilister ikke lader busserne flette ind i trafikken ved stoppesteder. Midttrafiks ønske har derfor været at sætte fokus på udfordringen ved hjælp af en kampagne, der skal øge bilisternes opmærksomhed på busserne, så den offentlige transport glider endnu bedre.

HANDLING

Kampagne med blikfang og humor

Grobowski har udtænkt idé, koncept og design til kampagnen for Midttrafik, hvor bybussernes bagside er dækket af en buschauffør forklædt som hypnotisør, der “hypnotiserer” bagvedkørende bilister til at lukke busserne ud. Sideløbende har vi kørt målrettede opslag på SoMe for at øge opmærksomheden på kampagnen.

UDBYTTE

Større opmærksomhed blandt billister

Formålet med kampagnen har været at skabe et humoristisk blikfang i bybilledet, der skal få bilisterne til at tage ekstra hensyn til busserne – og det har kampagnen ifølge Midttrafik haft succes med.

”Grobowski leverer idéer, koncepter og design for Midttrafik, der skaber opmærksomhed og ændrer adfærd. Idéerne er originale, kvaliteten er i top – og alt er lavet i øjenhøjde med både os og vores kunder.”

Anette Bjerregaard JensenKommunikation og markedsføring, Midttrafik

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk