Website til Trapeze Group

Trapeze Group er en af verdens førende leverandører af intelligente transportsystemer til den kollektive trafik. De sørger med andre ord for, at din lokale bus kører fra det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Trapeze Group havde behov for et nyt og funktionelt website, og det har vi realiseret.

Vi har designet og kodet Trapeze Groups nye website fra bunden, mens vi samtidig har produceret tekster til websitet. Se website. Derudover designer vi løbende alle former for salgsfremmende materiale. Alt sammen i en genkendelig visuel identitet på tværs af alle platforme.

Grobowski er dygtige håndværkere! Teamet har en æstetisk forståelse af, hvad det rigtige visuelle udtryk kan gøre for en virksomhed, og i vores tilfælde ramte de inden for målskiven allerede første gang. Derudover er de hverken højtravende eller akademiske i deres tilgang til design. Vores samarbejde har tværtimod båret præg af, at vi har haft en naturlig dialog i øjenhøjde og respekt for hinandens holdninger. Og så leverer de bare – også under urimelige deadlines. Hos Grobowski er der altid en løsning på problemerne.

Thomas VaranBusiness Development Manager and Sales Director

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk