Website til Trapeze Group

Trapeze Group er en af verdens førende leverandører af intelligente transportsystemer til den kollektive trafik. De sørger med andre ord for, at din lokale bus kører fra det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt.

Trapeze Group leverer intelligente softwareløsninger til optimering af kollektiv trafik, så den offentlige transport kører jævnt i både byområder og landdistrikter. Grobowski har sikret, at Trapeze Groups website og markedsføringskanaler kører på skinner.

BEHOV

Professionelt udstillingsvindue

Trapeze Group havde behov for et nyt og funktionelt website, der kunne skabe et bedre overblik over virksomhedens ekspertiseområder, så potentielle kunder ville få et professionelt indtryk af Trapeze Group som kommende samarbejdspartner.

HANDLING

Website fra bunden

Vi har designet og kodet Trapeze Groups nye website fra bunden, mens vi samtidig har produceret tekster til websitet. Derudover designer vi løbende alle former for salgsfremmende materiale for Trapeze Group.

UDBYTTE

Styrket brand på alle platforme

Vi har skabt en genkendelig visuel identitet på tværs af alle Trapeze Groups platforme, som dermed styrker virksomhedens brand over for både eksisterende og potentielle kunder.

”Grobowski er dygtige håndværkere! Teamet har en æstetisk forståelse af, hvad det rigtige visuelle udtryk kan gøre for en virksomhed, og i vores tilfælde ramte de inden for målskiven allerede første gang. Derudover er de hverken højtravende eller akademiske i deres tilgang til design. Vores samarbejde har tværtimod båret præg af, at vi har haft en naturlig dialog i øjenhøjde og respekt for hinandens holdninger. Og så leverer de bare – også under urimelige deadlines. Hos Grobowski er der altid en løsning på problemerne.”

Thomas VaranBusiness Development Manager and Sales Director

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk