Kunde
Danske Regioner

År
2013

Indeholder
Logo og visuel identitet
Film og animation
Tryksager
Kampagne
Apps

App og kampagne til Danske Regioner

Danske Regioner er en interesse- og arbejdsgiverorganisation for landets fem regioner, som forener regionernes interesserer og sætter politiske dagsordener for et sundere og mere bæredygtigt Danmark.

De fleste, der har besøgt en skadestue, har oplevet, hvor lang ventetiden kan føles. Mange har sikkert også oplevet, at det kan variere meget, hvor travlt der er fra én skadestue til en anden alt afhængig af det pågældende sygehus. Det kaldte derfor på en løsning, som Grobowski har været en stor del af.

BEHOV

Én samlet app

For at komme udfordringerne om lange ventetider til livs valgte regionerne at gå sammen for at få udviklet én samlet landsdækkende app.

HANDLING

Lynhurtigt overblik

Grobowski har designet appen Akuthjælp, hvor man lynhurtigt kan finde oplysninger om skadestuer, lægevagter og apoteker. Derudover stod vi bag lanceringen af en landsdækkende kampagne med elementer som animationsfilm, busreklamer, roll ups, flyers, plakater og meget andet.

UDBYTTE

Over 750.000 downloads

Appen Akuthjælp er downloadet flere end 750.000 gange og giver dig et hurtigt og nemt overblik, så du med et snuptag kan finde ud af, om du skal vælge den ene eller anden skadestue.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk