Kundemagasin for Milton Huse

Milton Huse er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 2013. Virksomheden lever for at bygge danskernes drømmehuse.

Personlige huse bygget med omhu. Det er målsætningen hos den familieejede virksomhed Milton Huse, der har mange års erfaring i byggebranchen.

BEHOV

Information og inspiration

Milton Huse havde et ønske om at forene det klassiske kundekatalog med et inspirerende boligmagasin, som skulle være informativt, og som samtidig skulle pege på nye boligtendenser.

HANDLING

Ekstra værdi for kunderne

Resultatet blev kundemagasinet Ét hjem/By Milton. Et magasin, som blandt andet inviterer læseren med på reportager hos nybyggere, giver tips og idéer til nybyggere samt fortæller om nybyggerprocessen og giver forslag til plantegninger. Grobowski står bag den journalistiske indholdsproduktion, layout, design samt tryk og indpakning.

UDBYTTE

Det bedste fra to verdener

Milton Huses nye kundemagasin formår at sammensmelte det bedste fra to verdener. Nemlig et informativt katalog og et inspirerende boligmagasin, som er spækket med kvalitetsindhold og relevant information om hele byggeprocessen hos Milton Huse.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk