Syddjurs Kommune er mere flexibel end din mor!

I Syddjurs Kommune har man haft et stort ønske om at binde de unge bedre sammen på tværs af kommunen. Et nyt koncept om gratis flextrafik for unge skulle derfor ud over rampen.

For at skabe endnu bedre ramme for de unge i Syddjurs Kommune har kommunen introduceret konceptet Flextur Ung, hvor tilbuddet om flextrafik for unge er gratis som en af landets første kommuner.

BEHOV

Mere opmærksomhed på gratis transport

Syddjurs Kommune havde behov for markedsføring af konceptet Flextur Ung, så endnu flere af kommunens unge ville få glæde af tjenesten og få lettere ved at komme rundt på tværs af kommunen.

HANDLING

I øjenhøjde med målgruppen

I samarbejde med Syddjurs Kommune og Midttrafik har vi lanceret kampagnen ’Mere flexibel end din mor’. Grobowski har designet animationsfilm, flyer, plakat, bushængeskilte, webgrafik og SoMe. Alt sammen i et ungt og friskt udtryk, der appellerer direkte til den yngre målgruppe, så budskabet bliver kommunikeret i øjenhøjde med dem.

UDBYTTE

Attraktive rammer for unge

Formålet med kampagnen om Flextur Ung har været at få de unge i Syddjurs Kommune til at benytte tilbuddet om gratis transport rundt i hele kommunen. Kampagnen har fået flere til at gøre brug af ordningen, så de unge i Syddjurs bliver bundet bedre sammen på tværs af kommunen.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Janus.

Janus Rud Markvad — +45 4187 0702janus@grobowski.dk