Kunde
Krifa

År
2015

Indeholder
Apps

Brugervenlig app til Krifa

Krifas historie går mere end 100 år tilbage i tiden. Siden stiftelsen har Krifa kæmpet for mere dialog, mindre klassekamp og mere god arbejdslyst for danske lønmodtagere.

Krifa er en topmoderne A-kasse og fagforening, hvor mennesker, trivsel og god arbejdslyst er vigtige nøgleord. Gennem inspiration, vejledning og udvikling servicerer Krifa hver dag mere end 200.000 medlemmer i forhold til deres arbejdsliv.

BEHOV

Forbedret service med app

Krifa havde et ønske om at udvikle en app, så medlemmerne ville få hele Krifa lige ved hånden. Appen skulle gøre det mere overskueligt for medlemmerne at få et overblik over deres medlemskab og alle de fordele, der følger med.

HANDLING

Samlet overblik for medlemmerne

Grobowski har designet Krifas app, så den er blevet tidssvarende og mere brugervenlig. Desuden er der kommet mange nye features – blandt andet stress-testen. I Krifas app kan man derudover læse om dagpengeregler, tilmelde sig relevante kurser, se rabataftaler og meget mere. Kort sagt, alt det, du søger, finder du svar på i appen.

UDBYTTE

Styrket kundeloyalitet

Med Krifas app er det blevet nemmere at være medlem. Den ekstra service i en funktionel og brugervenlig app øger kundetilfredsheden og skaber loyale kundeforhold i en konkurrencepræget branche.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk