Kunde
Bakken Bears

År
2019

Indeholder
Logo og visuel identitet
Merchandise
Tryksager
Outdoor/indoor bannere og udsmykning
Online markedsføring
Film og animation
SoMe

Nyt visuelt udtryk til Danmarks bedste basketball klub

Bakken Bears er Danmarks førende basketballklub, og i de seneste 20 år har klubben domineret dansk basketball. Bakken Bears er garant for underholdning i verdensklasse og tiltrækker de bedste nationale spillere og store profiler fra udlandet.

Bakken Bears er en dynamisk klub, der ikke er bange for at gå nye veje for også at udvikle sig kommercielt – noget som vi hos Grobowski hjælper bjørnene med i form af vores rolle som Graphic Partner og som sponsor siden 2013.

BEHOV

Ny grafisk identitet

Bakken Bears er et førende hold i dansk basket, og derfor skal klubben naturligvis også være førende i deres grafiske profil, så klubbens succes bliver afspejlet i den visuelle fortælling om klubben.

HANDLING

Alt i ny indpakning

Grobowskis tætte partnerskab med Bakken Bears har blandt andet udmøntet sig i et redesign af bjørnenes grafiske profil, hvor vi har gentænkt konceptet og designet i alt fra grafikker til SoMe, plakater, merchandise, outdoor-medier, præsentationsvideoer af spillerne, bannere, brevlinje og meget, meget mere.

UDBYTTE

Visuel profil i topklasse

Bakken Bears har nu fået en grafisk profil, der stemmer overens med klubbens succes. Den visuelle identitet er blevet professionaliseret, så hele fortællingen om Danmarks mest vindende basketballhold har fået et stort løft.

Grobowski har skabt et grafisk udtryk for os, som understøtter den identitet, vi længe har søgt! De har ramt plet i forhold til de ønsker og drømme omkring den visuelle identitet, vi har efterspurgt. Et fantastisk samarbejde mellem Danmarksmestrene i Basketball og Danmarksmestrene i grafisk design.

Mathias KehletSalgschef og netværksfacilitator, Bakken Bears

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Janus.

Janus Rud Markvad — +45 4187 0702janus@grobowski.dk