Kunde
Bakken Bears

År
2019

Indeholder
Logo og visuel identitet
Merchandise
Tryksager
Outdoor/indoor bannere og udsmykning
Online markedsføring
Film og animation
SoMe

Nyt visuelt udtryk til Danmarks bedste basketball klub

Bakken Bears er Danmarks førende basketballklub, og i de seneste 20 år har de domineret dansk basketball. Bakken Bears er garant for underholdning i verdensklasse og tiltrækker de bedste nationale spillere og store profiler fra udlandet. Men Bakken Bears er også en dynamisk klub, der ikke er bange for at gå nye veje for også at udvikle sig kommercielt – noget som vi hos Grobowski hjælper bjørnene med.

Grobowski er Graphic Partner hos Bakken Bears. Vores tætte partnerskab med klubben har blandt andet udmøntet sig i et re-design af bjørnenes grafiske profil, hvor vi har gentænkt konceptet og designet alt fra grafikker til SoMe, plakater, merchandise, outdoor-medier, præsentationsvideoer af spillerne, bannere, brevlinje og meget, meget mere. Grobowski har været sponsor siden 2013.

Grobowski har skabt et grafisk udtryk for os, som understøtter den identitet, vi længe har søgt! De har ramt plet i forhold til de ønsker og drømme omkring den visuelle identitet, vi har efterspurgt. Et fantastisk samarbejde mellem Danmarksmestrene i Basketball og Danmarksmestrene i grafisk design.

Mathias KehletSalgschef og netværksfacilitator, Bakken Bears

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Janus.

Janus Rud Markvad — +45 2941 2279janus@grobowski.dk