Kunde AGF

År
2022

Indeholder
Outdoor
Ikoner

Salgsskilte, wayfinding og ikongrafik til AGF

AGF er en af ​​Danmarks mest succesrige fodboldklubber, og klubbens fans har altid været kendt for deres trofaste passion.

For at tage fanoplevelsen til det næste niveau havde AGF behov for nye skilte til stadion, der bedre kan guide publikum på stadion.

BEHOV

Bedre fanoplevelse og øget salg

AGF havde et ønske om at få opdateret deres visuelle udtryk i forbindelse med skiltningen på stadion. Formålet har været at skabe en bedre fanoplevelse og samtidig øge salget af mad og drikkevarer.

HANDLING

Salgsskilte, wayfinding og ikongrafik

For at opnå målsætningen om en bedre fanoplevelse og et øget salg, skabte vi et nyt udtryk for salgsskiltene på stadion, som kan hjælpe de mange besøgende med at skabe et bedre overblik over de forskellige muligheder for mad og drikkevarer på stadion. Derudover har vi også designet ikongrafik og wayfinding, så de besøgende på stadion nemmere kan finde rundt på stadion.

UDBYTTE

Flere pølser og øl over disken

AGF har nu et visuelt udtryk, der gør det nemmere for fansene at skabe et overblik i salgsboderne. Det har resulteret i en forbedret fanoplevelse og et øget salg af mad og drikkevarer på stadion.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk