Skip to main content

Grobowski får gazelle

Forretningen vækster, og medarbejderstaben vokser. Netop derfor modtager Grobowski i år den fornemme anerkendelse som gazellevirksomhed 2019.

Hvert år bliver landets stærkeste virksomheder hædret som gazellevirksomheder, og i år blev Grobowski en del af det fine selskab. Den gode nyhed blev fejret på kontoret med store smil, bobler og kransekage.

”Kåringen er en anerkendelse af, at vi er en del af eliten i dansk erhvervsliv, og det er vi naturligvis meget beærede over,” siger Peder van der Schaft, partner i Grobowski.

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Forretning i fremgang
Hos Grobowski er der sket meget inden for det seneste år, hvor organisationen blandt andet er vokset med tre nye medarbejdere – en webudvikler, en journalist og en projektleder.

”Vi er i en positiv udvikling, hvor forretningen vokser, og hvor vi samtidig har tilknyttet flere dygtige kollegaer for generelt at styrke vores virksomhed,” siger Peder van der Schaft.

Der afholdes gazellekåringer i hver af landets fem regioner, og hos Grobowski deltager vi i det store kåringsshow i Scandinavian Congress Center tirsdag den 5. november.

Ja tak, ring mig op!

    Grobowski åbner kontor i Stockholm