Environmental, Social and Governance

Skab et ansvarligt og transparent omdømme med en professionel ESG-rapport

Stigende forventninger og skærpede lovkrav til virksomheders fokus på ansvarlighed og bæredygtighed har på kort tid gjort ESG-rapportering til et afgørende element i mange virksomheders forretningspraksis.

Hos Grobowski forstår vi vigtigheden af at kommunikere jeres ESG-initiativer på en troværdig og engagerende måde gennem professionel ESG-rapportering. Så kontakt os for at få kyndig rådgivning om alt fra indholdsproduktion og layout til strategi og markedsføring.

Vi arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres ESG-initiativer, så vi kan omdanne dem til en visuel og indholdsmæssig troværdig rapport.

Flot layout og meningsfuldt indhold
Vi skaber en visuel fortælling, der afspejler jeres rejse mod en fremtid, hvor I tager aktiv del i indsatsområder inden for ESG. Vi arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres ESG-initiativer, så vi kan omdanne dem til en visuel og indholdsmæssig troværdig rapport.

Workshops og rådgivning
Vi tilbyder også workshops og rådgivning, som kan hjælpe jer med at identificere og prioritere indsatsområder, der er relevante for jeres virksomhed og interessenter. Vi kan guide jer, så jeres indsatsområder og rapportering bidrager til jeres overordnede forretningsmål og til styrkelsen af jeres omdømme.

Fra rapportering til miljømarkedsføring
Vores ekspertise omfatter også produktion af præsentationer, animationsfilm, PR-strategier og meget mere for at give jeres budskaber endnu mere liv og indflydelse. Vi hjælper jer med at bygge på, så I får skabt gennemslagskraft på forskellige kanaler.

Tag det næste skridt
Lad os sammen forme jeres ESG-rapport med dedikation, kreativitet og ekspertise. Ring eller skriv til os i dag for at kickstarte processen. Sammen skaber vi et vigtigt fundament, der kan positionere jeres virksomhed som frontløbere på en række vigtige agendaer.

Se vores udvalgte cases

Case 01
Trinity

Konferencehotel med grøn og ansvarlig profil

Vi har udviklet en omfattende ESG-rapport for Trinity Hotel og Konference, som illustrerer hotellets engagement i miljø, social ansvarlighed og ledelse.

Mange søger i dag ophold og konferencefaciliteter, der ikke kun lever op til høje standarder for komfort og service, men som også tager ansvar for deres miljømæssige og sociale fodaftryk. Trinity Hotel og Konference havde behov for at synliggøre og dokumentere deres ESG-indsats for at styrke deres position på markedet. Det krævede en detaljeret og målrettet rapportering af deres initiativer – og netop det hjalp vi dem med.

Vi adresserede Trinitys behov ved først at udvikle og facilitere en dybdegående workshop for hotellets ledelse og bestyrelse, som kunne identificere og prioritere ESG indsatsområder. Indsigterne blev transformeret til en omfattende ESG-rapport, der dækker alt fra CO2-reduktion og diversitetsfremme til implementering af etiske ledelsesprincipper.

Resultatet af vores fælles arbejde har været med til at styrke Trinitys forretningsstrategi til gavn for både miljøet, lokalsamfundet og medarbejderne. Trinitys forpligtelse til de forskellige indsatsområder er med til at styrke deres omdømme og konkurrenceevne i en branche, hvor bæredygtighed og ansvarlighed bliver prioriteret højt. Vi stod for projektledelse, interviews, indholdsproduktion og layout af rapporten, så den fuldt ud reflekterede Trinitys nyudviklede designlinje og kommunikationsstil, som vi også har været med til at forme.

Case 02
Obton

ESG som vigtig adgangsbillet til investorer

Obton er med over 1.400 solcelleparker en førende aktør i Europas solenergisektor. Virksomheden har på sin imponerende vækstrejse understreget behovet for at fremstå som en ansvarlig og grøn frontløber i branchen.

I takt med Obtons vækst og stigende indflydelse i solenergisektoren opstod et behov for at kommunikere virksomhedens dedikation til miljø, social ansvarlighed og ledelse. Med ønsket om at vise vejen ville Obton gå foran ved at skabe transparens om deres ansvarlige forretningspraksis, længe før ESG-lovgivningen trådte i kraft.

I samarbejde med Obtons interne eksperter skabte vi en rapport, der både opsummerede nøgletal og effektivt formidlede virksomhedens visioner og konkrete målsætninger. For at sikre et konsistent udtryk, fulgte vi Obtons designlinje og udarbejdede en klar og overbevisende informationsstruktur, som gjorde rapporten overskuelige for både investorer og andre vigtige interessenter.

Resultatet af vores arbejde med ESG-rapporten har været med til at styrke Obtons omdømme som en ansvarlig aktør i branchen. Rapporten har vist sig at være et effektivt værktøj i tiltrækningen af investorer, for hvem ESG er en central del. Det har ikke kun cementeret Obtons position som en foregangsvirksomhed, men har også spillet en afgørende rolle i virksomhedens fortsatte succes på det globale marked.

Målbare resultater

Ikke alle opgaver er målbare, men vi har fundet nogle som er.

Vi er en erfaren samarbejdspartner

Når du har indgået i et samarbejde med os, er vi med hele vejen fra start til slut og hjælper jer med at opnå succes med jeres næste kampagne. Vi er stolte af at have skabt positive resultater for vores kunder, og det motiverer os til at hjælpe jeres virksomhed med at nå jeres mål ved at skabe kampagner, der kan mærkes og måles.

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe jer med at udvikle og gennemføre en veltilrettelagt kampagne, der vil styrke jeres virksomheds synlighed og øge jeres målgruppes engagement.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Henrik.

Henrik Papsø Munk — +45 20130112henrik@grobowski.dk