WhiteAway inspirerer kunderne i nyt magasin

WhiteAway Group er en sammenslutning af butikkerne WhiteAway og Skousen, som blandt andet sælger kvalitetshvidevarer og husholdningsapparater online og i fysiske butikker.

WhiteAway Group sender hver dag opvaskemaskiner, støvsugere, espressomaskiner, køleskabe og mange andre produkter ud til danskerne, som er med til at gøre hverdagen nemmere i de danske hjem. For at give kunderne inspiration til nye produkter havde WhiteAway Group et ønske om at udgive deres eget kundemagasin.

BEHOV

Et ekstra lag på den gode kundeoplevelse

For at sætte fokus på WhiteAway Groups mange produkter ønskede koncernen at udgive deres eget eksklusive kundemagasin, som kan inspirere læserne til en bedre og nemmere hverdag.

HANDLING

Fra idé til trykt magasin

Grobowski står bag hele produktionen af WhiteAway Groups kundemagasin ’Tendens’. Vi har haft ansvar for konceptualisering, idéudvikling af indhold, den journalistiske produktion, designlinje, grafisk layout og tryk af magasinet.

UDBYTTE

Mere inspiration – mere salg

Når du laver en online ordre hos WhiteAway eller Skousen, får du tilsendt et eksemplar af kundemagasinet Tendens med din ordre. Her kan man for eksempel læse om de nyeste tendenser inden for robotstøvsugere eller få inspiration til lækre opskrifter og tips til, hvilke køkkenmaskiner eksperterne hos WhiteAway Group anbefaler. Alt sammen for at give kunderne noget ekstra, som i sidste ende skaber mere salg.

”En vild idé om at lave et fysisk katalog fik Grobowski konkretiseret og effektueret til stor tilfredshed. Grobowski har taget ansvar i processen og leveret et produkt, der uden tvivl har overgået vores forventninger.”

Mads SchnejderPurchasing Manager, WAG Group

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk