Kunde
Visit Aarhus

År
2023

Indeholder
Tryksager
Illustration

Flotte destinationsguides med unikke illustrationer til VisitAarhus

VisitAarhus udvikler turismen i hele Aarhusregionen ved at tiltrække turister fra udlandet til hele regionen.

VisitAarhus har til formål at udvikle turismen i hele Aarhusregionen ved at markedsføre regionen som rejsemål. Som et led i markedsføringen udgiver VisitAarhus destinationsguides for de forskellige områder i regionen, og vi har hjulpet med at skabe det visuelle univers.

BEHOV

Destinationsguides til forskellige områder

Udover Aarhus dækker VisitAarhus både Djursland, Favrskov, Skanderborg, Silkeborg, Viborg og Randers. Regionens mange besøgende har derfor behov for at blive guidet godt rundt til alle de forskellige attraktioner, som regionen byder på – og til det formål skulle VisitAarhus have designet destinationsguides.

HANDLING

Unikke illustrationer og appellerende farvetema

Vi har designet fem destinationsguides for VisitAarhus til henholdsvis Aarhus, Viborg, Søhøjlandet, Randers og Djursland. Alle destinationsguides er designet med unikke illustrationer af områdernes kulturelle fyrtårne i et appellerede farveudtryk, som alt i alt får de forskellige guides til at skille sig ud i mængden.

UDBYTTE

Træder frem på hylderne

Vi har layoutet de forskellige destinationsguides, så det visuelle univers er i tråd med den designlinje, vi har skabt for VisitAarhus. VisitAarhus’ destinationsguides indbyder til at blive taget med på farten og giver regionens besøgende et godt overblik over de mange oplevelser, der venter på at blive udforsket i forskellige områder af Aarhusregionen.

”Vi har de seneste år arbejdet sammen med Grobowski om en helt række projekter. De har fx designet vores turistmagasin, animeret film til vores infoskærme, udarbejdet content til vores forskellige platforme og udviklet hele turistkampagner. Hos Grobowski får vi altid engagerede medspillere, krøllede hjerner, dygtige designer og kommunikatører, som altid hjælp os sikkert i mål med både store og små projekter.”

Johan Riis BergholtHead of Online & Marketing, VisitAarhus

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk