Samlet designlinje til VisitAarhus

VisitAarhus udvikler turismen i hele Aarhusregionen ved at markedsføre regionen som rejsemål for både ferie- og erhvervsturister.

Udover Aarhus dækker VisitAarhus både Djursland, Favrskov, Skanderborg, Silkeborg, Viborg og Randers. Derfor er det vigtigt med et fælles visuelt udtryk, og netop derfor har vi hjulpet VisitAarhus med at få udarbejdet en samlet designlinje.

BEHOV

Ny visuel profil for hele regionen

VisitAarhus havde behov for at få implementeret en helt ny visuel profil. Det var helt afgørende, at en ny designmanual kunne dække alle områder i det daglige arbejde, så der sikres et ensartet udtryk på tværs af organisationen, uanset om der skal laves en annonce, skilte, film, PowerPoints osv.

HANDLING

Lettilgængelig designmanual

Vi har udarbejdet en omfattende designmanual for VisitAarhus, der giver organisationens mange ansatte rundt i hele Aarhusregionen mulighed for nemt at arbejde med det visuelle udtryk, så alt har en gennemgående linje.

UDBYTTE

Ensartethed på tværs af alle kanaler

Den visuelle profil er nu blevet ensartet på alle VisitAarhus’ platforme. Det gælder både når velkomstteamet skal udstyres med flotte ladcykler, når der er brug for indbydende salgsmateriale til internationale messer, når den årlige destinationsguide skal designes, når de digitale mailskabeloner skal nyfortolkes, eller når nye gæster skal tiltrækkes gennem digitale kampagner i ind- og udland.

”Vi har de seneste år arbejdet sammen med Grobowski om en helt række projekter. De har fx designet vores turistmagasin, animeret film til vores infoskærme, udarbejdet content til vores forskellige platforme og udviklet hele turistkampagner. Hos Grobowski får vi altid engagerede medspillere, krøllede hjerner, dygtige designer og kommunikatører, som altid hjælp os sikkert i mål med både store og små projekter.”

Johan Riis BergholtHead of Online & Marketing, VisitAarhus

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk