Kunde
Teknicar

År
2017

Indeholder
Hjemmeside

Ny hjemmeside til Teknicar samler 180 autoværksteder

Teknicar består af flere end 180 frie og selvstændige værksteder fordelt over hele landet. Kæden ønskede en hjemmeside, der kunne samle alle autoværkstederne – og det skabte vi for dem.

Teknicar består af en række autoværksteder rundt i hele landet, hvor man servicerer og reparerer alle bilmærker og har fokus på godt håndværk og et højt teknisk niveau.

BEHOV

En samlet digital hjemmebane

Som landsdækkende kæde for 180 autoværksteder havde Teknicar et stort behov for en ny og brugervenlig hjemmeside, der kunne skabe et samlet overblik over alle kædens værksteder, og hvor der samtidig var mulighed for salg af brugte biler.

HANDLING

Brugervenligt website

Grobowski har designet Teknicars hjemmeside, hvor brugeren nemt og hurtigt kan søge og finde nærmeste værksted. Hjemmesiden indeholder desuden blogindlæg og sælgerkatalog over brugte biler. Grobowski har også lavet kampagnewebsite, annoncer, film og webannoncering.

UDBYTTE

Alle ønsker opfyldt

Teknicar fik en ny hjemmeside, der levede op til alle deres krav, så det nu er nemmere for kædens mange kunder at danne sig et overblik over de forskellige værksteder, og hvad de tilbyder af services.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk