Mafcon på forsiden af Licitationen

Virksomheden Mafcon hjælper det danske erhvervsliv med at tilknytte medarbejdere på distancen. Især fra lande som Ukraine og Hviderusland, som årligt uddanner otte gange så mange ingeniører som Danmark.

En prognose viser, at vi i Danmark kommer til at mangle 6.500 civil- og diplomingeniører. Budskabet fra Mafcon til erhvervslivet er derfor at overvinde de kulturelle barrierer, fordi udlandet er en indlysende løsning på den akutte ingeniørmangel herhjemme.

Netop den historie fandt flere medier interessante gennem vores presseindsats. Det blev blandt andet til en forsidehistorie på byggeriets dagblad Licitationen samt en række lokale og regionale medier som blandt andet Århus Stiftstidende, Horsens Folkeblad og Randers Amtsavis.

"Grobowski har leveret et håndværksmæssigt godt stykke arbejde fra start til slut. De har haft en stærk forståelse for sagens kerne og været dygtige til at anvende data i pressearbejdet, som har sikret et effektivt resultat."

Morten MunkCEO v. Mafcon og Consul of Ukraine

Lad os hjælpe dig – og prisen er også positiv!
Vi tror så meget på egne PR-evner, at vi tilbyder en prismodel, hvor 75 % af vores honorar kun bliver udbetalt, hvis din historie finder vej til medierne. Vi kalder det ’no cure – low pay’. Når vi går i gang, betaler du et mindre opstartshonorar. Herefter betaler du kun, når vi skaffer dig omtale i pressen. Bliver din historie ikke omtalt, betaler du ikke. Så simpelt er det. Læs mere om vores PR-model her.

Andre PR-cases

L

L

Brug for en effektiv pressestrategi? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring til Alexander på 20762854

Alexander Loft Birkmose
Journalist, PR og Kommunikaton
alexander@grobowski.dk