Kunde
Poul Pedersen A/S

År
2023

Indeholder
Kernefortælling

Stærk kernefortælling for Poul Pedersen A/S

Poul Pedersen A/S er en entreprenørvirksomhed med mere end 100 engagerede medarbejdere. For at sikre en ensrettet kommunikation havde de behov for en stærk kernefortælling.

En god kernefortælling udtrykker virksomhedens værdier, kultur og historiske fundament. Kernefortællingen er med til at tiltrække og fastholde kunder og medarbejdere, så man bliver valgt til fremfor konkurrenterne. Og netop derfor ønskede Poul Pedersen A/S vores hjælp til at udarbejde en kernefortælling.

BEHOV

Unik positionering

Som en virksomhed med mange medarbejdere i en branche med stor konkurrence, havde Poul Pedersen A/S et behov for en samlende kernefortælling, der kunne gøre dem i stand til at adskille sig som virksomhed i et konkurrencepræget marked.

HANDLING

Helt ind til kernen

Vi afholdte en workshop for ledelsen og en medarbejderrepræsentant, hvor vi gennemgik teorien bag kernefortællinger og viste gode (og mindre gode) eksempler på kernefortællinger. Derudover gennemgik vi forskellige praktiske øvelser, der gav anledning til dialog og refleksion over de større perspektiver i virksomhedens formål. Alt sammen for at skabe et godt fundament for en kernefortælling.

UDBYTTE

Ensrettet kommunikation

Da vi havde gennemført workshoppen, skrev vi en kernefortælling, som opsummerede essensen af alle de fælles tanker fra workshoppen. Det blev til en autentisk kernefortælling, som indkapslede Poul Pedersen A/S som virksomhed, og som skal være med til at ensrette kommunikationsindsatsen internt og eksternt fremadrettet.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Alexander.

Alexander Loft Birkmose — +45 3135 7250alexander@grobowski.dk