Kunde
Midttrafik

År
2019 –>

Indeholder
Logo og visuel identitet
Kampagne

Markedsføring af Midttrafiks miljøvenlige busser

Med 892 busser, drift af Letbanen og Midtjyske Jernbaner står trafikselskabet Midttrafik i spidsen for den kollektive trafik i Region Midtjylland.

Trafikselskabet Midttrafik stiller dagligt sammenhængende transportmuligheder til rådighed for borgerne i Region Midtjylland, så den kollektive trafik bliver så hurtig, sikker, komfortabel og miljøvenlig som muligt. Vi har været med til at sprede budskabet om trafikselskabets grønne omstilling med introduktionen af Midttrafiks elbusser.

BEHOV

Speederen i bund på den grønne omstilling

Midttrafik er godt i gang med den grønne omstilling, og et af de store initiativer er trafikselskabets udrulning af elbusser, som kan køre cirka 400 km på en opladning. Midttrafik har generelt behov for at skabe opmærksomhed omkring selskabets mange miljøvenlige tiltag, og Midttrafiks elbusser er et godt eksempel på den grønne omstilling i den kollektive trafik.

HANDLING

Næste stop: Synlighed, synlighed, synlighed

For at skabe større synlighed omkring Midttrafiks elbusser har vi skabt en flot designlinje med logo, font og farver, der underbygger fortællingen om selskabets grønne omstilling. For at opnå en den mest effektive formidling af det grønne budskab har vi blandt andet lavet flyers, busreklamer, online markedsføring og roll ups.

UDBYTTE

Strategien blev fulgt godt til dørs

Markedsføringsstrategien bag elbusserne har styrket den væsentlige fortælling om Midttrafiks grønne fokus. Vi har fået formidlet budskabet om, at trafikselskabet gør en seriøs indsats for at sætte ekstra fart på den grønne omstilling i den kollektive trafik, så Midttrafik også er godt rustet til at være fremtidens trafikselskab.

”Grobowski leverer idéer, koncepter og design for Midttrafik, der skaber opmærksomhed og ændrer adfærd. Idéerne er originale, kvaliteten er i top – og alt er lavet i øjenhøjde med både os og vores kunder.”

Anette Bjerregaard JensenKommunikation og markedsføring, Midttrafik

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk