Kunde
Naturhistorisk Museum Aarhus

År
2021

Indeholder
Logo og visuel identitet
Tryksager
Film og animation
SoMe

Naturhistorisk Museum Aarhus får nyt logo

Naturhistorisk Museum Aarhus er et af landets største naturhistoriske museer med feltlaboratorie og kursuscenter i Nationalpark Mols Bjerge. Museet havde behov for en ny visuel profil og et nyt logo med kant, som vi har designet for dem.

I Aarhus og på Molslaboratoriet beskæftiger Naturhistorisk Museum Aarhus i alt cirka 55 personer inden for forskning, samlinger, formidling, teknik og administration. Museet har rødder tilbage til 1911, og flyttede  ind i Universitetsparken i 1941, hvor museet har til formål at fremme naturhistorisk forskning og formidle videnskabens resultater.

BEHOV

Et stærkere udtryk

Naturhistorisk Museum Aarhus havde et ønske om at opfriske deres visuelle profil med et nyt logo og en ny gennemgående designlinje, der kunne give et stærkere udtryk i blandt andet markedsføring på SoMe og i tryksager.

HANDLING

Helt nyt visuelt univers

Vi har designet Naturhistorisk Museum Aarhus’ nye logo og visuelle profil, mens vi også har sat stregerne til blandt andet et jubilæumslogo for at markere museets 100 år lange historie. Derudover har vi blandt andet designet årskort, bannere, flag og diverse grafikker til SoMe.

UDBYTTE

Logo med karakter

Det nye logo er et akronym for museets navn, og med den nye visuelle profil har Naturhistorisk Museum Aarhus’ udtryk nu fået endnu mere karakter og ensartethed.

"Vi er super glade for vores nye logo, som opfylder vores behov for at spejle fortiden og pege ind i fremtidens Nature & Science Museum på Aarhus Ø. Samarbejdet med Grobowski har været præget af indlevelse, faglig professionalisme og forståelse for vores DNA og en oprigtig interesse i at hjælpe os godt på vej."

Mia N. GregersenCCO / Salgs- og Kommunikationschef, Naturhistorisk Museum Aarhus

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk