Kunde
Bone’s

År
2023

Indeholder
Markedsanalyse

Markedsanalyse for Bone’s

Den landsdækkende restaurantkæde Bone’s er altid åben for strategisk udvikling, og derfor var Bone’s også interesseret i at få udarbejdet en markedsanalyse.

Vores markedsanalyse for Bone’s var med til at give en endnu større forståelse for restaurantkædens kunder, konkurrenter og markedet generelt i restaurationsbranchen, som alt sammen kunne bidrage til strategiske overvejelser.

BEHOV

Markedsanalyse som strategisk værktøj

Bone’s ønskede en markedsanalyse, som kunne give restaurantkæden en række relevante databaserede indsigter. Alt sammen for at styrke de strategiske fordele i markedet ved at lade forretningsudvikling og markedsføring styre af data om målgruppen.

HANDLING

Datadrevne indsigter om målgruppen

Vi udførte en markedsanalyse, hvor vi sammenlignede Bone’s kunder med befolkningen samt kunderne hos deres nærmeste konkurrenter. Markedsanalysen centrerede om forskellige emner som for eksempel demografi, geografi, økonomi, interesser, aktiviteter og holdninger. Vi lavede derudover en analyse af deres Bone’s mest loyale kunder sammenlignet med deres potentielle kundegruppe.

UDBYTTE

Stærkt grundlag for strategiske beslutninger

Vores markedsanalyse for Bone’s var med til at støtte datadrevne overvejelser om blandt andet produktudvikling, prissætning og markedsføring, så det blev muligt at få et endnu stærkere grundlag for strategiske beslutninger. Efterfølgende ønskede Bone’s også en dybdegående SoMe-analyse af udvalgte platforme for at styrke deres viden om, hvad der interesserer deres kunder på forskellige sociale medier.

”Grobowski har været en vigtig del af Bone’s spændende rejse siden 2013, hvor kæden har oplevet stor vækst og flot resultatudvikling. Grobowski er en prioriteret samarbejdspartner, der med deltagelse, indsigt, stor fleksibilitet og engagement er virkelig vigtig for Bone’s. Grobowski er altid ’på’ og parate til at reagere og deltage, hvis virkeligheden kalder på hurtig indsats eller korrektion. Vi deler indsigt og overvejelser med Grobowski, og vi oplever, at der kvitteres med stor lyst til at gøre en forskel. Alle omkring Grobowski er behagelige og ordentlige mennesker – og det trækker ikke fra, at de også holder af spareribs.”

Jan Vinther LaursenDirektør og ejer, Bone’s Restauranter

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Alexander.

Alexander Loft Birkmose — +45 3135 7250alexander@grobowski.dk