Kunde
Midttrafik

År
2023

Indeholder
Kampagne
Film og animation

Nye kampagnefilm med Leif for Midttrafik

Midttrafik får den kollektive trafik til at glide i hele Region Midtjylland. Kundeoplevelsen bliver hjulpet godt på vej af trafikselskabets app ’Midttrafik live’, som vi markedsfører med en række nye kampagnefilm om Leif.

Midttrafik tilbyder i deres app ’Midttrafik live’ notifikationer om, hvornår busser og letbanen ankommer, så passagerer får automatiske informationer om den kollektive trafik. Det har vi personificeret med Leif, som er en levende push-besked. I en ny omgang kampagnefilm for Midttrafik viser han på en humoristisk måde, hvilken værdi appen giver passagererne.

BEHOV

Nye funktioner = nye kampagnefilm

I appen ’Midttrafik live’ kan du se, hvor Midttrafiks busser befinder sig lige nu. En GPS i hver bus sender signaler til appen, så du er opdateret ned til nærmeste meter. På den måde kan du nemt og hurtigt se, om bussen er forsinket. En feature i appen er, at du kan sætte din telefon op til, at den automatisk giver besked, før bussen kommer.

Midttrafik havde behov for at markedsføre deres app ’Midttrafik live’, så endnu flere af deres kunder kunne få gavn af løsningen og nå bussen til tiden. Som noget nyt kan appen også give en indikation af, om busserne er fyldte eller ej.

HANDLING

Ikke bare én, men seks film

Hils på ’Midttrafik live’ – eller bare Leif. Leif er et lille stykke data personificeret i en figur. En push-besked (bus-besked), om man vil. Leif elsker sit job hos Midttrafik, for som han siger: ”En god dag er, når alle kommer med bussen.”

Leif er omdrejningspunktet i Grobowskis kampagneidé. Sammen med Midttrafik har vi skabt hele universet omkring den elskværdige Leif. Det kom der i første omgang en sjov kampagnefilm ud af – og nu kan vi så præsentere seks nye kampagnefilm, som blandt andet viser nye funktioner i appen.

UDBYTTE

Når humor rammer plet

Vi introducerede Leif første gang i en kampagnefilm i 2021, og i løbet af den første uge af kampagnen blev downloads af appen næsten firdoblet. Appen er steget med cirka 10.000 ekstra daglige brugere.

Kampagnefilmene er blevet vist på sociale medier, hvor de er blevet taget rigtig godt imod med mange positive reaktioner på især filmens underholdningsværdi gennem personificeringen af appen.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk