Kunde
Midttrafik

År
2021

Indeholder
Kampagne

Leif giver dig besked, før bussen kommer

Med 892 busser, drift af Letbanen og Midtjyske Jernbaner står trafikselskabet Midttrafik i spidsen for den kollektive trafik i Region Midtjylland. Dagligt stiller de sammenhængende transportmuligheder til rådighed for borgerne. Hos Midttrafik skal den kollektive trafik være hurtig, sikker, komfortabel og miljøvenlig.

I appen ”Midttrafik live” kan du se, hvor Midttrafiks busser befinder sig lige nu. En GPS i hver bus sender signaler til appen, så du er opdateret ned til nærmeste meter. På den måde kan man nemt og hurtigt se, om bussen er forsinket.

En feature i appen er, at man kan sætte sin telefon op til, at den automatisk giver besked, før bussen kommer. Det er altså smart!

Hils på ”Midttrafik live” – eller bare Leif. Leif er et lille stykke data personificeret i en figur. En push-besked (bus-besked), om man vil. Leif elsker sit job hos Midttrafik, for som han siger: En god dag er, når alle kommer med bussen.

Leif er omdrejningspunktet i Grobowskis kampagneidé. Sammen med Midttrafik har vi skabt hele universet omkring den elskværdige Leif. Det er der kommet en sjov film ud af samt en masse andet materiale, som du kan se i denne case.

Se filmen om Leif og de andre push-beskeder fra Midttrafik.

”Grobowski leverer idéer, koncepter og design for Midttrafik, der skaber opmærksomhed og ændrer adfærd. Idéerne er originale, kvaliteten er i top – og alt er lavet i øjenhøjde med både os og vores kunder.”

Anette Bjerregaard JensenKommunikation og markedsføring, Midttrafik

Behind the scenes

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Hans.

Hans Læsø — +45 25788885hans@grobowski.dk