Kunde
Kongelundens sekretariat

År
2020

Indeholder
Logo og visuel identitet
Hjemmeside
Film og animation
SoMe

Visuel profil til Kongelunden

Kongelunden er Aarhus’ største byudviklingsprojekt i moderne tid. Området skal danne ramme om landets største folkepark med et nyt fodboldstadion og rekreative områder, der skal løfte hele Aarhus som by.

Kongelunden skal være et samlingspunkt for alle i naturskønne omgivelser tæt på byen. Ambitionen er, at Kongelunden bliver et vartegn for hele Aarhus, der styrker byens position på landkortet.

BEHOV

En visuel identitet skulle fødes

I det indledende arbejde havde Kongelunden i første omgang brug for hjælp til at skabe en grafisk identitet helt fra bunden, som kunne blive det visuelle førstehåndsudtryk for hele Kongelunden. Hertil kom løbende flere behov for grafisk design, der kunne understøtte den samlede visuelle profil for Kongelunden.

HANDLING

Solidt grafisk fundament

Grobowski har blandt andet designet Kongelundens visuelle profil og grafik til website samt udarbejdet videomateriale til promovering på sociale medier. Derudover hjælper vi sekretariatet med design af præsentationer, brevlinje, oversigtskort, jobopslag og meget andet.

UDBYTTE

Sammenhængende og letgenkendeligt

Kongelunden har fået skabt et samlet visuelt udtryk, der sikrer en stærk sammenhæng på tværs af platforme og dermed en letgenkendelig profil udadtil.

"Vi har været glade for samarbejdet med Grobowski. De formåede at gribe bolden, og vi fik i godt og effektivt fællesskab opbygget en grafisk identitet og en hjemmeside for Kongelunden Aarhus. De er dygtige grafisk og er gode samarbejdspartnere. Visionært, effektivt og agilt."

Trine Ribergaard SkammelsenProjektdirektør, Kongelundens Sekretariat

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk