Hele pakken til en af landets største ejendomsinvestorer

Koncenton er en af landets største ejendomsinvestorer, som tilbyder investorer nem adgang til afkast gennem investering i forskellige boligprojekter.

Koncenton har eksisteret siden 2015, og bureauet vielen dank (nu en del af Grobowski) har helt fra starten været en vigtig samarbejdspartner for Koncenton. Koncenton beskæftiger i dag over 100 medarbejdere, som forvalter mere end 15 mia. kroner.

BEHOV

Byg et solidt fundament

Da vi startede samarbejdet med Koncenton, havde de blandt andet behov for en stærk visuel identitet og et brugervenligt website, som kunne skabe et godt overblik for potentielle investorer.

HANDLING

Samlet pakkeløsning

Vi har udviklet Koncentons visuelle identitet og sat de grafiske streger til virksomhedens website, prospekter, års- og ESG-rapporter, brochurer, præsentationer, roll-ups, brevlinje og meget andet. Vi har desuden ydet strategisk rådgivning i forbindelse med formidlingen af Koncentons projekter for at tiltrække investorer.

UDBYTTE

Stærk positionering

I vores tætte og lange samarbejde med Koncenton har vi været med til at støtte virksomhedens imponerende vækstrejse ved at levere høj kvalitet i vores design og rådgivning, som har været med til at positionere Koncenton som en af de førende virksomheder på markedet.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Henrik.

Henrik Papsø Munk — +45 20130112henrik@grobowski.dk