Kunde
K2

År
2022

Indeholder
Tryksager
Journalistisk produktion

Salgsmateriale til K2

Byggefirmaet K2 Huset står for ekspertise og tryghed gennem hele byggeprocessen af moderne parcelhuse. Gennem knap tre årtier har K2 Huset bygget hundredvis af parcelhuse for en masse glade husejere.

K2 Huset bygger danskernes drømmehuse, og tiden var nu også moden til et nyt investeringskoncept med tiltrækning af eksterne investorer og udlejning af nybyggede parcelhuse. I den forbindelse har vi hjulpet K2 Huset med udarbejdelse af salgsmateriale, som er målrettet potentielle investorer.

BEHOV

Præsentation af nyt investeringskoncept

K2 Huset lancerede i 2022 et nyt investeringskoncept, som de havde behov for at præsentere i en visuel flot og informativ salgsbrochure målrettet investorer med interesse for udlejning af nybyggede parcelhuse.

HANDLING

Med hele vejen fra idé til produkt

For at skabe en flot præsentation af konceptet stod vi for udarbejdelse af en dummy med forslag til indhold, og efterfølgende havde vi ansvar for tekstproduktion og layout af salgsmaterialet.

UDBYTTE

Et stærkt øje for målgruppen

Resultatet blev et appellerende og overskueligt salgsmateriale med visuelle elementer og alle de relevante informationer for målgruppen af potentielle investorer, som får mulighed for at danne sig et kvalificeret indtryk af konceptet inden investering.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Jesper.

Jesper Kjær Andersen — +45 26 28 52 22jesper@grobowski.dk