Kunde
Jysk Diamantskæring

År
2019

Indeholder
Logo og visuel identitet
Hjemmesider
Arbejdstøj
Folie til biler og udstyr

Identitet og hjemmeside til Jysk Diamantskæring

Jysk Diamantskæring er førende inden for skæring og boring i beton, betonslibning, fræsning samt opbrydning af beton. Med fire afdelinger i Jylland er Jysk Diamantskæring blandt de største af sin slags i Danmark.

Jysk Diamantskæring bruger godt grej og fede maskiner – og Grobowski har designet en ny visuel profil for virksomheden, som visualiserer netop det, så potentielle kunder får et stærkt førstehåndsindtryk.

BEHOV

Et solidt fundament

Jysk Diamantskæring havde behov for at få skabt en ny visuel identitet, der samtidig kunne blive fundamentet til en ny hjemmeside for virksomheden.

HANDLING

Visuel profil med kant og karakter

Vi har designet nyt logo og et nyt farveunivers i en rå og genkendelig stil med matchende ikoner og billedserie. Vi har også designet folier og grafik til biler og arbejdstøj samt en ny hjemmeside i samme visuelle stil.

UDBYTTE

Træder frem i markedet

Jysk Diamantskæring har med deres nye visuelle identitet fået en professionel visuel profil, som skaber et ensartet udtryk på alt fra hjemmeside til arbejdstøj. Det giver et godt og troværdigt førstehåndsindtryk over for potentielle kunder i et konkurrencepræget marked, hvor det gælder om at skille sig positivt ud.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk